Şimdi Ara

TIP PERİFERDE DE TIPTIR MERKEZDE DE TIPTIR HİÇBİR FAEKI YOKTUR YKS ÖĞRENCİLERE BİLGİ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
4
Favori
10.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ama iyi yanı o okullara her okulda 1 kişi girebilio eğer inceleseydiniz 1 okuldan 2 kişi giremio çünkü aynı sıralama katsayısı en yüksek puanı tam sıralama katsayı puanı veririken 2. İçinde yarısını veriyor

O neden dolayı aynı okuldan 2 kişinin katılması imkansız hale getiriyor

Ama Hacettepe ankara gibi okullar ÖSS puanını yüksek tutup gazi 9eylül marmara ege gibi iyi okullardan istediği kadar öğrenci gelevilityor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 23 Ağustos 2019; 22:40:9 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xakler kullanıcısına yanıt
    Her ayt puanı 3.5 her tyt puanı yaklaşık 1.5 puan getirisi olur 2-3 soru etmiyor küçümseyin lütfen

Birinin aldığı puan 410 iken diğerinin aldığı puan 520 arada 110 puan var o da 2-3 soru etmez yaklaşık 30-40 soru eder

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 23 Ağustos 2019; 22:39:35 >
  • nasıl yani ya? tüm üniversiteler eşit mi dendi? yanlış mı okudum?

kendimi bir an almanya'da ki mühendisliklerden birinde sandım. kaldı ki orada bile makine, bilgisayar ve EEE in iyi olduğu üniversiteler vardır. (örn: EEE münih teknik gibi)

hadi isim vermeyeyim anadoluda ki bir tıp öğrencisinin cevabını en çok merak ettiği sorunun cevabını vereyim o zaman:

SORU: bizim okul ile Cerrahpaşadaki öğrenciler arasında en belirgin ne fark var.

Cevap: birinde sabah 9 da gittiğinde kütüphanesinde oturacak yer bulamazsın diğerinin kütüphanesinde 3-5 müdavim vardır.

BAŞKA SORUM YOK
  • Kardeş ilk girdiğimde 9000. Oldum bu SAYISALDA. ne alaka boş yapmışsın 10 binden kötü. Senin demenle mi oluyor?? Gsl yi de kazandım türkiye 102.olarak. Sen ne yapmıştın acaba

• Girebildin mi trnin en yüksek puanlı yerine he? Kaçıncı oldun da ağzından salyalar akarak bağırıyorsun. Kıskanç.

• https://forum.donanimhaber.com/donanim-haber-gurur-tablosu-2019-edition--139282398
    Bütün gün bu forumdasın fakat burada adın yok. Kıskanç küfürbaz herif. Bıktık kolpacılardan.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wilter

yapmış üç beş bir şey dediği de ilk 100 .d

Alıntıları Göster
    ,-

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __caesar -- 21 Mart 2021; 13:54:32 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • QualityDommage kullanıcısına yanıt
    şu hayattaki tek başarın teog ve yks sanırım
    yazık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: __caesar

,-

Alıntıları Göster
    Hepsinden iyi tytm var. Ayt matım 39. Ne diyorsun sen hala. At kayıt olduğun okulun belgesini görelim. Hadi yiyorsa. Öğrenci belgesini

• quote:

Orijinalden alıntı: bıktımhe

şu hayattaki tek başarın teog ve yks sanırım
    yazık...
    Hehe evet öyle. Var mı diyeceğin? Teoga girmedim Teog çoluk çocuk işi. Sbs ye girdim ben

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QualityDommage -- 23 Ağustos 2019; 23:6:40 >
    Arkadaşım sayısalda 16k eşit ağırlıkta 800. oldu o zaman senin mantığa göre şirketlere işletme, iksitat, hukuk vs. yerlerden mezunlar almamak lazım bence. Ekonomi ve işletme derslerini mühendisler alıyor ayrıca 2 yıl yüksek lisans yapsalar isletme mezunundan 10 kat daha donanımlı hale geliyorlar. Ayrıca ilk 20bin sayısal öğrencisi ilk 1000 tm öğrencisinden zekidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ksantin.oksidaz -- 23 Ağustos 2019; 23:0:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ksantin.oksidaz

Arkadaşım sayısalda 16k eşit ağırlıkta 800. oldu o zaman senin mantığa göre şirketlere işletme, iksitat, hukuk vs. yerlerden mezunlar almamak lazım bence. Ekonomi ve işletme derslerini mühendisler alıyor ayrıca 2 yıl yüksek lisans yapsalar isletme mezunundan 10 kat daha donanımlı hale geliyorlar. Ayrıca ilk 20bin sayısal öğrencisi ilk 1000 tm öğrencisinden zekidir.
    Kardeş anlamadığım ne yazıyorsun? SBS 2013 Türkiye 102.siyim. 2018 yks SAYISAL Türkiye 9000.siyim ve 2019 yks eşitağırlık tr 108.siyim. İlk sene 9k yapan adam nasıl 20klıktan kötü? Sizin gibilerle konuştuğum için kendimden utanıyorum. Bomboş yorumlar.

ilk senende girmemişsin arkadaşım.

• quote:

Orijinalden alıntı: __caesar

,-

Alıntıları Göster
    yok 50k eşit ağırlıkta ilk 100=sayısalda 2k bunu objektif olarak söylüyorum eacı değilim.
  • quote:

ilk senende girmemişsin arkadaşım.
    Lan neye ilk senede girmedim. Sayısal 9000 i 12 . Sınıfta yaptım. Okumadan ne yazıyorsun ya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Wilter

yok 50k eşit ağırlıkta ilk 100=sayısalda 2k bunu objektif olarak söylüyorum eacı değilim.

Alıntıları Göster
    Ya konuya yorum yaptık her tıp aynı değil diye durum nereye geldi görüyor musun. O kadar haset var ki. 1 yorum kendi görüşüm kendi arkadaşıma boş adam dedim 6 yıllık kardeşim gibi arkadaşıma. Millet kafayı yemiş bu ülkede.

Tamam senin zekana laf eden yok. Ben tm sıralaman için diyorum. Tebrikler arkadaşım güle güle kullan.

• quote:

Tamam senin zekana laf eden yok. Ben tm sıralaman için diyorum. Tebrikler arkadaşım güle güle kullan.
    Kardeşim kalbini kırdıysam özür dilerim. Ama bu yorumlar o kadar saçma ki. TM de şu şuna denk muhabbeti. İstesem sayısalda da yapardım 1k fakat sene sonunda meslek seçimi yaptım. Tıp bana uygun değil asla ve mühendislerin durumu ortada olduğu için hukukta karar kıldım. Yani şu şuna denk falan böyle bir dünya yok.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.