Şimdi Ara

TIP PERİFERDE DE TIPTIR MERKEZDE DE TIPTIR HİÇBİR FAEKI YOKTUR YKS ÖĞRENCİLERE BİLGİ (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
127
Cevap
4
Favori
10.705
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hiç çalışmadan 12k mı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • QualityDommage kullanıcısına yanıt
    Senin bu kadar sığ bir cevap vereceğini düşündüğüm için ilk başta alıntılamamıştım zaten çık yukarı bidaha bak hayatı dolu gören o gözlerinle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet hiç çalışmadan. Hiçbir mat kitabı çözmeden sadece lisede dersleri dinleyerek. Kimseye yalan borcum da yok. Bu adamın potansiyeli kesin ilk 1000 zorlasa ilk 100dü fakat boş adamlık yaptı ve 12000. olarak tıbba gitti.

• Cevabı bana yazdın ama. Muhattap olarak beni aldın. lütfen tartışmayalım sıkıldım çünkü. Hayat karmaşası yetmezmiş gibi burada da mücadele veriyoruz

Gerçekten helal olsun çok iyi yapmış ben de böylelerini biliyorum adam sadece dersi dinliyor 1 hafta geçiyor anı anısına her şeyi anlatıyor ama bizim kafamızdan uçmuş oluyor o anlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ankaratıplı -- 23 Ağustos 2019; 19:52:1 >
  • Hocam var böyle insanlar. Sizin başarınız da çok iyi Ankara tıp çok iyi bir yer. Marka okullardan bir tanesi tıp özelinde. Yatay geçişle öğrenci alırken %90-95 oranında yks başarısına bakması da büyük artı bence. İstanbul tıp(çapa) ve cerrahpaşa her sene bi dünya adam alıyor Trakyadan Vandan vs. Saçma bence.

Teşekkürler hocam

• Est. kardeşim. Senin başlıktaki görüşüne cevaben fikrimi belirteyim sana. Evet doğru istersen Sivas Cumhuriyet tıbbı bitir istersen Hacettep tıbbı ikisinde de pratisyen hekim oluyorsun. Fakat atladığın bir nokta var. O 6 sene ne yaptın nerede yaşadın nasıl sosyal faaliyetlerde bulundun vs. Bilmiyorum Koç Üniversitesini gezdin mi? Gezdiysen zaten nasıl bir yer olduğunu görmüşsündür. Şimdi bir orada okuyup hekim olursun bir de Van-Kars-Erzurum da okuyup hekim olursun. İkisinde de doktorsundur. Amaç hekimk diploması almaksa tüm Tıp fakülteleri aynı. Ama diğer türkü yaşadığın şehirden tut Kazandığın çevreye kadar her şey farklıdır. İlave olarak çok ünlü Doktorlar var değil mi Türkiyede. Vahit özmen, Sabahattin kaymakoğlu vs. Bunların çoğu en iyi tıp fakültelerini bitirmiş insanlar. Yani gidip baktığında Erzurum Atatürk veya Malatya İnönü zor görürsün.

• quote:

Orijinalden alıntı: QualityDommage

Bence aynı değil. Örneğin ilk 100den 500den doktor olan çok insan var değil mi? Bu adamlar 20 binden doktor olanlarla veya 30-40 bindeki özeldekiyle bir olabilir mi? 35. olan arkadaşım var. 9. Sınıftan yks gününe kadar her gün çok çalıştı. Bir tane daha arkadaşım var liseye girdiğinden beri yatıyor. 12k yaptı bir tane tıbba gitti. Şimdi bu adamlar bir mi? Biri çalışma disiplinini sağlamış sorumluluk sahibi bir birey, öteki boş adam.
    Bu hikayedeki bomboş adam sensin gibi geldi bana

• konudan bağımsız olarak perifer kelimesine baya kıl oluyorum.
  • karpuzçekirdegi kullanıcısına yanıt
    Hacettepe'de son sene sıkmadıklarına emin misiniz? Hacettepe'de tıp okuyan biri öğrencileri ucuz iş gücü olarak kullandıklarını ve o okula yatay geçiş için uğraşmamamı söyledi. Uzmanlık istiyorsan uzmanlık okuduğun yer daha önemli dedi. Bu yüzden konuyu açan arkadaşa eğer uzmanlık okuyacaklar için söylüyorsa katılıyorum.

• Hıı hi hacettepe ile siirt tip ayni peki

• Bence fark vardır ama uzmanlık sınavı için kesin bisey söylenemez çok fazla doktor ve tıp öğrencisi ile konuştum hepsi tusun bireysel bir sınav olduğunu ve en düşük fakültedeki bir öğrencinin bile çok yüksek puanlar alabileceğini söyledi ama fakültede alınan eğitim tabiki farklıdır en basitinde profesör sayıları farklı bazı okullarda öğretim üyesi açığı var

• quote:

Orijinalden alıntı: __caesar

,-
    yapmış üç beş bir şey dediği de ilk 100 .d
    Hocam 12k olan adama neden boş adam dediniz ea da aynı puanı alsaydı ilk 1000deydi o zaman ea da ilk 1000dekiler de mi boş adam oluyor 😃

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Ankara Tıp: "Yatay geçişle seni alırım ancak rakiplerinden daha çok matematik, fizik çözmüş olman gerek"
    Çapa, Cerrahpaşa Tıp: "Yatay geçişle seni alırım ancak tıp bilginin çok iyi olması gerek"

Cerrahpaşaya 3.9 ortalama altı giremiyorken Ankaraya çok düşük puanlarla girenleri biliyorum sırf 3-4 matematik sorusu fazla çözdü diye. Ben girdiğim ilk senede sayısalda ilk bin yapmış biri olarak söylüyorum; sıralamalara bu kadar takılmayın. 100. olmuşsun tebrik ederim ama 10 bininci olandan üstün değilsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xakler -- 23 Ağustos 2019; 22:29:19 >
  • Xakler kullanıcısına yanıt
    Öyle değil adam 420 puanla rahatlıkla 4 yaparken hatta o okullardan ücretli ücretsiz farketmesin çoğunun ortalaması 4 iken iyi okullarda bu sayının olmaması sorun bence

Zaten o adamlar tusta iyi derece yapamıyor

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.