Bir programı deneyim dedim. Bu program Advanced System Optimizer. Bu programla Kayıt Defterimi düzenledim. Her şey normaldi ancak sonra bilgisayarımı tekrar açmak istediğimde bilgisayar açılmadı ve mavi bir ekran geldi. Uzun uğraşmama rağmen olmadı. Recovery yapmak zorunda kaldım. Ancak recovery yapmama rağmen, bilgisayarın hafızası c-d olmasına rağmen her ikisinde yer alan her şey gitti. Masa üstünde önemli Word belgelerim vardı. Geri getirme programlarıyla birazını kurtardım ancak kurtardıklarımda ne yazık ki açılmadı. Bozuk görülüyor. Get data back, recıver my files, recuva vs... hepsini kullandım. Lütfen yardımlarınızı bekliyorum.
Bu tür kayıt defteri düzenleyiciler silmeden önce bir yedek alır. Programın olduğu dosyayı kurcalayın. backup vardır belki.
Sistem geri yükleme noktası olusturur cogu bak öle bir nokta varmı
Sistem geri yükleme yaptım ancak olmadı. Recovery yaptığım için program yok. bundan dolayı klasöt falanda yok ne yazık ki.
Recovery yaptığınızda diskte olan herşey gider, geri gelse bile bozuk olarak gelir. bu durumda yapacak birşey yok maalesef. Recovery yapmadan önce mutlaka yedek almanız gerekir.
quote:
Orijinalden alıntı: dj_mero
Recovery yaptığınızda diskte olan herşey gider, geri gelse bile bozuk olarak gelir. bu durumda yapacak birşey yok maalesef. Recovery yapmadan önce mutlaka yedek almanız gerekir.
Dediğin gibi oldu. Hep yedekli çalışmak gerek. Cevaplarınız için çok teşekkürler.
Xp mi kullanıyosun. asc xp de exe dosyaları bozuyor