Şimdi Ara

Advanced SystemCare 13 PRO [BELEŞ LİSANS]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
6
Favori
10.247
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yıllardır kullanırım, bilgisayarı roketleyen bir program, güzel temizlik yapıyor. 2020'nin ilk beleş Pro yazılımı, kaçırmayın.

Giveaway key: BD5E2-D4CD4-95F2E-13544

• Bu tarz programları bilgisayardan pek anlamayanlar kullanmamalı. Bilgisayarları kafayı yer sonra. Bilgili ve bilinçli kullanıcı için çok yerinde bir poragramcıklar paketi. İçeriğinde onlarca yararlı uygulama barındırıyor. Ama dediğim gibi bilgisayardan pek anlamıyorsanız 6 ay sonra gelip ağlarsınız burada "çöktü pc" diye.

Teşekkürler paylaşım için.
  • A.k.a bilgisayar çökerten. Bu yazılımdan uzak durmanızı tavsiye ederim. Ne zaman bu yazılımı kursam istisnasız 6 ay içerisinde sıkıntılar yaşamaya başladım ve pc çöktü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miyovsdinie -- 1 Ocak 2020; 10:26:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzak durun, senede en az 20 kez bedava oluyor. Sebebi bilgisayar katili olması.

• Key süreli mi?

• Arayüzü bile haykırıyor ben malware im, trojan ım, hırsızım diye... Mazallah beri dursun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aotnob -- 1 Ocak 2020; 10:32:19 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Nakahella kullanıcısına yanıt
    aynen öyle

• Bu tarz programların hepsi aynı bir süre sonra bayıyorlar bilgisayarları.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İlk temizleme de bilgisayar hızlanıyor. Sonrasında ne iş çeviriyorsa bir yavaşlık bir kasılma...
    Hatta malwarebytes programı bunu virüs olarak görüyor karantinaya alıyor hemen.

• Ben bunun yerine kerish doctor kullanıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ccsn

Ben bunun yerine kerish doctor kullanıyorum
    niyetini çok belli etmiş bu yazılım :)
  • bunları kullanan kaldı mı hala ya, 10 yıl öncesinde mi yaşıyorsunuz ne yapıyorsunuz. format + shutup10 yetiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi b0Ni -- 1 Ocak 2020; 13:11:44 >
  • teşekkürler yıllardır kullanıyorum. bir sıkıntısını görmedim güzel program.
  • net spyware
  • uzun zamandır kullanıyordum malwarebytes kurduktan sonra karantiya aldı sıkıntılı program
  • Malwarebytes ile iobit arasında sorun var direkt karantinaya alıyor iobit programlarını. İobit malwarebytesı kendi malware programının virüs veritabanını çalmakla suçlamıştı. Malwarebytesta çalmadık ama sen daha kendi veritabanını koruyamıyorsun milleti virüsten nasıl koruyacaksın demişti. Bence de pek güvenli değil iobit programları. Kullanmamakta fayda var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konyaspor -- 1 Ocak 2020; 14:55:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Konyaspor

Malwarebytes ile iobit arasında sorun var direkt karantinaya alıyor iobit programlarını. İobit malwarebytesı kendi malware programının virüs veritabanını çalmakla suçlamıştı. Malwarebytesta çalmadık ama sen daha kendi veritabanını koruyamıyorsun milleti virüsten nasıl koruyacaksın demişti. Bence de pek güvenli değil iobit programları. Kullanmamakta fayda var.
    Yanlışın var çalan firma iobitti

• Bu tarz programları bilgisayara meraklı ortaokul çocukları kullanıyor.

Liseye başlayınca onlar bile ne kadar işe yaramaz faydasından çok zararı olduğunu anlayıp kullanmayı bırakıyorlar

• Bu tarz programları bilgisayardan pek anlamayanlar kullanmamalı. Bilgisayarları kafayı yer sonra. Bilgili ve bilinçli kullanıcı için çok yerinde bir poragramcıklar paketi. İçeriğinde onlarca yararlı uygulama barındırıyor. Ama dediğim gibi bilgisayardan pek anlamıyorsanız 6 ay sonra gelip ağlarsınız burada "çöktü pc" diye.

Teşekkürler paylaşım için.
  • Yine bu forumdan bu programı tavsiye üzerine ücretsiz diye kurup temizlik yaptım ondan sonra windows geri getirilemeyecek şekilde çöktü pcyi baştan sıfırdan kurmak zorunda kaldım, rezalet bir program
  • ben yükleyip işimi hallettikten sonra siliyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.