dostlar bilgisayarıma advanced systemcare yükledim. yüklemeden önce fareye basılı tutup birden fazla dosya seçerken mavi bi şekilde kaplanırdı seçtiğim alan ama yükledikten sonra bu olmamaya başladı bunu nasıl düzeltirim?
sorunun çözümünü yabancı sitede buldum dostlar benden başka sıkıntı yaşayan varsa buyursun çözüm:
bilgisayarıma sağ tıklayıp özellikler diyin>gelişmiş sistem ayarları>gelişmiş>performans>yarı saydam seçim dikdörtgeni kutusunu aktif edin
ben bu advanced system care yüzünden 3-4 kere sistem geri yüklemek zorunda kaldım. 2 farklı sistemde 3 farklı işletim sisteminde kullandım hepsinde birşeyi bozdu. sistem geri yüklemeyle kurtardım. özellikle internet düzeltici mi hızlandırıcı mı ne vardı. onun sorun çıkarmadığı zamanı hatırlamıyorum. ccleaner kullanın yeter bence. gerçi microsoft'tan biri ccleaner'ı bile kullanmayın diyordu ama advanced system care'in aksine ccleaner'da şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım.
quote:
Orijinalden alıntı: Fire.Sword
ben bu advanced system care yüzünden 3-4 kere sistem geri yüklemek zorunda kaldım. 2 farklı sistemde 3 farklı işletim sisteminde kullandım hepsinde birşeyi bozdu. sistem geri yüklemeyle kurtardım. özellikle internet düzeltici mi hızlandırıcı mı ne vardı. onun sorun çıkarmadığı zamanı hatırlamıyorum. ccleaner kullanın yeter bence. gerçi microsoft'tan biri ccleaner'ı bile kullanmayın diyordu ama advanced system care'in aksine ccleaner'da şimdiye kadar hiçbir sorun yaşamadım.
Bende aksine herhangi bir sorunla karşılaşmadım. Her formattan sonra kurduğum programlardan biridir fakat şimdiki kurduğum bilgisayarı yeni almıştım gerek görmedim sonradan yükleyeyim dedim tek sorun fare imlecindeki sıkıntıydı o da çözüldü. programın free versiyonunu mu yoksa pro versiyonunu mu kullanıyorsunuz?
pro versiyonu kullaniyordum, zamanında sürekli kampanyalarla 6 aylık veya 1 yıllık lisanslar dağıtlıyordu. onlarla orjinal bir şekilde kullanıyordum. bende en çok internet sorun çıkarıyordu. en son sorunda mesela outlook'u engellemişti. ne yaptıysam hotmail adresime giremiyordum. sistem geri yüklemeden sonra ancak düzeldi.