Şimdi Ara

advanced systemcare windows dosyalarina hasar verdi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
792
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ôncelikle herkese merhaba bugün advanced systemcare yükledim(yükleyen ellerim kırılsaydı). Daha sonra bilgisayara tarama yaptırdım. Bilgisayarı yeniden başlattığımda sesin kapali olduğunu farkettim. Hizmelerden acmaya çalıştım tepki vermedi. Denetim masasına girmek istedim bloke. Sistem geri yükleme yapmaya calisiyorum ama yarim saat beklememe rağmen sistem geri yükleme işlemi başlıyor diyor ve öylece kalıyor. Windows 8.1 işletim sistemim var. Fabrika ayarlarına dönmek istiyorum blokeli. Güvenli kip de açıp deniyorum fabrika ayarlarına dönmeyi medya eksik hatası alıyorum. Kafayı yemek üzereyim. Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Programı kaldırmayı denedin mi?

Sen programda herhangi bir ayar yapmadığına emin misin?
  • advanced system care göz boyama programıdır bir ara bende kullanıyordum sonra kaldırdım o kadar berbat bir programki virüs gibi silsen bile kalıntıları olur o yüzden direk programı revo uninstaller ile silmeni tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: paganmin

advanced system care göz boyama programıdır bir ara bende kullanıyordum sonra kaldırdım o kadar berbat bir programki virüs gibi silsen bile kalıntıları olur o yüzden direk programı revo uninstaller ile silmeni tavsiye ederim

Bu arkadasa katiliyorum cok berbat bir programdir. Ne zaman kursam format atmak zorunda kalmisimdir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • programın ayarlarına gir yaptığı şeyleri geri alma özelliği var yedek alıyor işlem yapmadan önce oradan yapılan değişiklikleri geri alabilirsin ve sakin ol ben programı yıllardır kullanıyorum bir çok bilgisayara kurdum faydadan başka bir şeyini görmedim ama tabi anlamadığın önemli değişikliklikler yapan yerleri kurcalamadığın müddetçe .
  • Önemli bir değişiklik yapmadım ancak fabrika ayarlarına dönmek istediğimde eksik dosyalarin bulunduğu uyarısını aldım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.