Şimdi Ara

Advandec system care pc yi bozdu yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
823
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar windows 8.1 kullanıcısyım asc yi yükledim onar temizle vb. gibi şeyleri işaretleyip kullandım veritabanınız güncel değil felan demeye başladı sonra masaüstünde hani ekrana tıklayıp içeri aldığımız mavi şey gri çizgilere dönüştü internetten biraz araştırdım kayıt defterini geri yükledim düzelmedi programı kaldırdım yiine düzelmedi yardım edin

Advandec system care pc yi bozdu yardım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Heinz Guderian -- 13 Haziran 2015; 21:59:38 >

• up acil yardım korkmaya başladım daha azla sisteme zarar vermiş olabilir format veya geri yükleme yapamam arkadaşlar dosya çok
  • Performans iyileştirmesi yapmış, problem yok ama illa geri getirmek istiyorsan;

Bilgisayarım -> Özellikler -> Gelişmiş sistem ayarları

Gelişmiş sekmesine gel performans ayarlarına tıkla ilk sıradaki, bilgisayarım için en iyi olanı Windows seçsin de ve kaydet, bu kadar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kalradyalı

Performans iyileştirmesi yapmış, problem yok ama illa geri getirmek istiyorsan;

Gelişmiş sekmesine gel performans ayarlarına tıkla ilk sıradaki, bilgisayarım için en iyi olanı Windows seçsin de ve kaydet, bu kadar.

Allah razı olsun peki daha zarar felan vermiş olabilir mi pc benim değil emanet o yüzden bu kadar tutuştum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kalradyalı

Performans iyileştirmesi yapmış, problem yok ama illa geri getirmek istiyorsan;

Aslında bu programı win 8.1 combofix çalıştırmadığı için internetten araştırıp alternatif olarak yükledim tavsiye ettiğin combofix tarzı veya antivürüs programı varsa indirebilirim
  • Hocam kullanmayın ben kullanmıştım asc'yi hiç memnun kalmadım. Başta güzel gibi gelirken 1-2 ay sonra kasılmaya fazla ısınmaya başladı son çare olarak format attım eski haline döndü makine
  • Sistem performansı için sizlere CCleaner Türkçe İndirmenizi tavsiye ederim.

Yıllardır sistem performansından etkili sonuçlar veren programdır. CCleaner buradan indirebilirsiniz.

http://www.indir365.com/indir/ccleaner-turkce/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi indir365 -- 27 Haziran 2015; 7:39:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: G. House

Hocam kullanmayın ben kullanmıştım asc'yi hiç memnun kalmadım. Başta güzel gibi gelirken 1-2 ay sonra kasılmaya fazla ısınmaya başladı son çare olarak format attım eski haline döndü makine

Hocam eyvallah peki önerdiğiniz bi antivirüs programı var mı combofix etkisi yapabilecek ?

Ccleaner kullanıyorum kesinlikle hocam combofix olmadığı için asc yükledim ve memnun kalmadım.
  • Sayın Su Torbası Ekran Görüntünüzden bir şey anlamayadık. Combofix etkisi yapacak ve diğer virüs ve zararlı yazılım korumalarını sitemizde sunuyoruz.

100 lerce ücretli ve ücretsiz koruma ve bakım programları mevcutdur. Özellikle ücretsiz olanlar daha fazladır. Sizlere sitemizde Antivirüs ve Güvenlik kategorisinde bununan programları incelemenizi tavsiye ederiz.

Antivirüs, Güvenlik Kategorisinde Bulunan Programlar - İndir365 - Siteye Git

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi indir365 -- 10 Kasım 2015; 23:02:41 >
  • Asc bende de aynısını yapıyor. Mavilik gidiyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.