Şimdi Ara

AEG Lavamat Exclusiv L88489FL 8kg A-%40 1400d/d Buharlı Çamaşır Makinesi İncelemesi (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
582
Cevap
21
Favori
78.064
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lordford50

quote:

Orijinalden alıntı: donttreadonme

AEG Lavamat L98699FL birde bu ürün var hocam. arada 400 tl gibi bir fark var. sizce değer mi?

BEN 88489 ALIRKEN 200 tl fark vardı,
    dokunmatik ekran ve 9 kg gereksiz olacağı için tercih etmedim. ki 400 tl fark vermeye hiç gerek yok.

çok saolasın hocam. biraz daha bekleyecem ben. umarım fiyatı düşer. saygılar.
  • candoğan bey sizde bir fikir verirseniz sevinirim....

arkadaşlar bir süredir çamaşır makinesi arıyorum şuan kullandığımız iyi yıkamamaya başladı emektar zaten arçelilk ....

sorum şu:
    1-) battaniye falanda yıkarız diye düşünüyoruz 8 kg lik yeter sanırım...

2-) bu kg de arçelik mi bosch mu dersiniz fiyatları aşağı yukarı aynı (birde samsung gözüme çarpıyor fiyatları uygun) ne önerirsiniz.

3-)bosch ta tambur hacimlerine bakıyorum 7 ve 8 kg ye aynı hacim yazılı olanları var hatta 8 kg liklere bile birine 63 litre yazarlarken birine 58 litre yazmışlar.... arçelikte tambur hacmi göremedim fakat onlarda kg ye göre derinliklerin değiştiğini farkettim ve bazen aynı kg ye farklı derinlik verdikleride olmuş bu gözüme çarptı....

4-) ayrıca ben çift su girişli düşünüyorum kombiden su çeker azda olsa tasarruf olur diye düşünüyorum mantıklı mı...

5-) mesela incelediğim modellerde bana uyanlar arçelikte : 8104 HE Çamaşır Makinesi veee 8126 N Çamaşır Makinesi şu iki model var ,,,,,bosch ta ise Avantixx 8 VarioPerfect Otomatik çamaşır makinesi WAQ24310TR ne önerirsiniz...

6-) servisleri onarımları konusunda ne dersiniz arçelik serviste iyi gibi geliyor yaygın ve ucuz diye düşünüyorum siz ne dersiniz???

eğer sizlerin farklı önerileri var ise öğrenmek isterim...

cevaplarsanız sevinirim.... teşekkür ederim....

• quote:

Orijinalden alıntı: yarikan

candoğan bey sizde bir fikir verirseniz sevinirim....

arkadaşlar bir süredir çamaşır makinesi arıyorum şuan kullandığımız iyi yıkamamaya başladı emektar zaten arçelilk ....

sorum şu:

2-) bu kg de arçelik mi bosch mu dersiniz fiyatları aşağı yukarı aynı (birde samsung gözüme çarpıyor fiyatları uygun) ne önerirsiniz.

3-)bosch ta tambur hacimlerine bakıyorum 7 ve 8 kg ye aynı hacim yazılı olanları var hatta 8 kg liklere bile birine 63 litre yazarlarken birine 58 litre yazmışlar.... arçelikte tambur hacmi göremedim fakat onlarda kg ye göre derinliklerin değiştiğini farkettim ve bazen aynı kg ye farklı derinlik verdikleride olmuş bu gözüme çarptı....

4-) ayrıca ben çift su girişli düşünüyorum kombiden su çeker azda olsa tasarruf olur diye düşünüyorum mantıklı mı...

5-) mesela incelediğim modellerde bana uyanlar arçelikte : 8104 HE Çamaşır Makinesi veee 8126 N Çamaşır Makinesi şu iki model var ,,,,,bosch ta ise Avantixx 8 VarioPerfect Otomatik çamaşır makinesi WAQ24310TR ne önerirsiniz...

6-) servisleri onarımları konusunda ne dersiniz arçelik serviste iyi gibi geliyor yaygın ve ucuz diye düşünüyorum siz ne dersiniz???

WAQ24310TR alacağınıza arçelik 8126 n çok daha fazla işinizi görür

• 75280 fl arçelikten daha iyi değil mi sayın can kırıkları
  • quote:

Orijinalden alıntı: yarikan

candoğan bey sizde bir fikir verirseniz sevinirim....

sorum şu:

Sizin arayışınız için en uygun makine AEG L75280FL modelidir.

XXL tambur (net 66lt) ve yorgan programı sayesinde büyük ürünleri rahatlıkla yıkayabilirsiniz. ilaveten buharla kırışık açma ve koku giderme programları var.

Sizin baktığınız cihazlar motor teknolojisi, donanım ve kalite açısından geride kalıyor.

Kombiniz çamaşır makinenize çok yakınsa sıcak suyun faydasını görürsünüz, yoksa makine borudaki suyu çekeceğinden çok faydası olmayacaktır.

• Candogan bey selamlar.size burdan ulaşırım diye yazıyorum. Aklimdaki mieleyi sonunda aldım. Miele w5874 3999 tl 3 ay ödemesiz 12 taksit. Bu makina aslında 5964 değil ama Prof motor ,8 kg, A+++ ve buhar jetli. Alırken size ulaşamadım 5872 111 edition 2999 tl idi. Kararı buhar jetliden yana verdim. Acaba58724 firçali motor mü kullanmakta? Uk miele de 5000 ve 5964 icin fircasiz motor denmekte. Eski makinam Bosch wfr120A ALMAN MALİ idi. Ona göre çok sessiz. Son olarak da 5874 hakkında genel bir değerlendirme yaparmisiniz. Biz en az 20 yil makinayı kulllanmayi planlayacak aldık .tesekkur ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cmax141 -- 10 Nisan 2013; 11:53:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Candogan bey selamlar. Size daha önce yazmıştım. Sonunda miele camasir makinasını aldık .w5874 3999 tl 3ay odemesiz 12 tk. Fiyatı 5763 tl den indi. Arada kaldığım diğer model w5872 111 edition 2999 tl idi. Buhar jeti yok diye tercih etmedim. Size daha önce sorduğum 5964 ü fiyatı nedeniyle 4999 tl eledim. Aldığım makina hakkındaki değerlendirmenizi ve firçali motor kullanıp kullanmadigini öğrenmek istiyorum

• İki kez yazmisim özür

• Candogan merhaba gerçekten mükemmel bir inceleme olmuş bende bu ürünü almak istiyorum istanbul avrupa yakasında tavsiye edebileceğin satıcı var mı acaba ? Elektroworld'de var bir tek benim bulabildiğim.
  • Candoğan Bey merhaba

Yeni bir eve taşınacağımız için beyaz eşyalar yenilenecek inşallah..

Çamaşır makinası olarak bu makinayı alabilirim . Bulaşıkta da profilo bm 6480 tercihim gibi..

Buzdolabında ise kararsızım...

Kombi tipi var şu an Arçelik . Pek memnun değilim açıkcası. Yeni alacağım model kombi tipi olmayacak gibi..

Geniş hacimli bir dolap arıyorum. Yer sorunum yok.. Dondurucu kısmı , soğutucuya dönebilen modeller var. Samsung ta görmüştüm. Yani tümü normal soğutucu gibi çalışabliyor ayarlanınca.. Smart freezer deniyor..
    http://www.samsung.com/tr/consumer/home-appliances/refrigerater/top-mounted/RT60KPRSL1/XTR

Diğer markalarda da bu özellik bulunabiliyor mu ? Bu kullanışlı bir özellik midir ?

Bunları tavsiye edermisiniz ? Veya hangi ürünü tavsiye edersiniz maksimum 2000 tl ye kadar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhendisbiri -- 16 Nisan 2013; 8:42:52 >

• sevgili candoğan kardeşim,
    1-Aeg Lavamat L88489FL ile Aeg Lavamat L98699FL karşılaştırır isek aradaki fiyat farkına değer mi?
    (aynı sorum Aeg Favorit F99009M0P ile Aeg Favorit F77023M0P için de geçerlidir)
    2-Çok uzun zamandır fiyatları takip ediyorum gram ucuzlama yok nasıl bir alışveriş tarzı önerirsiniz?
    iyi günler diliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetscemil -- 6 Mayıs 2013; 11:20:36 >
  • 75280 ile 75270 tamburu 66 lt. 75270 i 8 kg olarak kullnamaz mıyız
  • quote:

Orijinalden alıntı: kurtbey10

75280 ile 75270 tamburu 66 lt. 75270 i 8 kg olarak kullnamaz mıyız

kullanırsın dostum
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetscemil

sevgili candoğan kardeşim,
    1-Aeg Lavamat L88489FL ile Aeg Lavamat L98699FL karşılaştırır isek aradaki fiyat farkına değer mi?
    2-Çok uzun zamandır fiyatları takip ediyorum gram ucuzlama yok nasıl bir alışveriş tarzı önerirsiniz?
    iyi günler diliyorum...

sorum halen devam ediyor
  • can hocam senin makineyi bir arkadaşa alıcaz kısmetse. ona sayfayı okumasını söyledim oda gidip ilk mesajı okumuş ama sonda yazdığın rulman konusuna takılmış kafası. bu konuda bi açıklama yapabilir misin? Kazanı presle yapıştırma olduğundan rulman değişimine imkan vermemesi ilerde nasıl bir sıkıntı doğurur? bir arızada maliyeti çok yükseltir mi bu durum? senin cevabına göre içi rahatlıcak fukaranın

@candogan62
  • quote:

quote:

sevgili candoğan kardeşim,
    iyi günler diliyorum...

sorum halen devam ediyor

hocam fiyatları değil kampanyaları takip edeceksiniz, büyük elektronik marketler, MM, EW, SATURN, DARTY felan filan kampanya yapıyo, ya da çok az defolu, teşhir ürünleri felan olur. bunları takip edip denk gelince hemen kapacaksın, mesala arkadaşın biri aeg 75280 fl çamaşırı 1100 e almıştı böyle bir fırsat yakalayıp. yine kayseri MM de aeg 77010 999 a verilmişti.
    mesala ben bir spotcuda görmüştüm 990 a electrolux 6600 row garantisi uzatılmış bulaşık makinesi

• quote:

Orijinalden alıntı: mdmnx

http://www.evaletlerim.com da en ucuz

http://www.evaletlerim.com/AEG-Lavamat-L88489FL-Protex-Plus-SteamSystem-Camasir-Makinesi%2CPR-7041.html?ref=akakce&v=1.43.3

BİLİNDİĞİ GİBİ CAN 1650 TL YE ALDI SİZDE DE FORUMA ÖZEL BİR İNDİRİM OLUR MU ACABA

• :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: oski32

quote:

Orijinalden alıntı: mdmnx

http://www.evaletlerim.com da en ucuz

http://www.evaletlerim.com/AEG-Lavamat-L88489FL-Protex-Plus-SteamSystem-Camasir-Makinesi%2CPR-7041.html?ref=akakce&v=1.43.3

BİLİNDİĞİ GİBİ CAN 1650 TL YE ALDI SİZDE DE FORUMA ÖZEL BİR İNDİRİM OLUR MU ACABA

1650 tl olursa alalım. .

• quote:

Orijinalden alıntı: ZEITGEIST

can hocam senin makineyi bir arkadaşa alıcaz kısmetse. ona sayfayı okumasını söyledim oda gidip ilk mesajı okumuş ama sonda yazdığın rulman konusuna takılmış kafası. bu konuda bi açıklama yapabilir misin? Kazanı presle yapıştırma olduğundan rulman değişimine imkan vermemesi ilerde nasıl bir sıkıntı doğurur? bir arızada maliyeti çok yükseltir mi bu durum? senin cevabına göre içi rahatlıcak fukaranın

@candogan62

@candogan62

can hocam bi el at şu duruma?
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.