Şimdi Ara

aer

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 61Fatal61 -- 2 Mayıs 2007; 18:56:59 >

• Başvuru
    Yeni kayıtlarda, bir defaya mahsus 50 kontörlük bir kayıt ücreti alınacaktır. 50 kontörlük kayıt ücreti yapılan ilk yüklemeden düşülür.
    Mevcut abonelerimiz ise kimlik belgelerini Avea bayilerine getirerek ya da fotokopilerini MobilÖğrenci Paket tarifesine geçmek istediklerini belirten bir dilekçe ile birlikte Avea Müşteri Hizmetleri 0212 478 68 78 'e fakslayarak tarife değişikliği yaptırabilirler.
    Diğer bir tarifeden bu tarifeye geçiyorsanız, geçiş ücreti faturalı hatlar için 17,25 YTL, faturasız hatlar için 150 kontördür. Faturalı hattan faturasız hatta geçiyorsanız, ilk yüklemeden 50 kontör düşülecektir. Söz konusu 50 kontörün düşüş tarihindeki bedeli, 17,25 YTL tutarındaki geçiş ücretinden indirilecek ve kalan bakiye tutar son faturanıza yansıtılacaktır. Faturasız hat sahibiyseniz, tarife değişikliği müşteri hizmetleri aracılığı ile yapıldığında 150 kontör abonenin ücretli kontörlerinden düşülecek, bayi aracılığı ile yapıldığında 17,25 YTL bayiye ödenecektir.

ÖĞRENCİ OLMA ŞARTI YOKKİ ZATEN

• öğrenciyim

istediğim zaman alabilirim o zaman

telsimden bıktım tanıdıklarımla 5dk 1 kntr konuşmam gerekenler var onlar yüzünden telsimdeyim ama 2ci hat avea alacağım (eğer bir başka durum oluşmazsa)
  • İyi de bu kadar müşteri kazandıran bir tarifeyi niye harcıyorlar? İlerleyen günlerde bütün öğrenci tarifesindeki abonelerden kimlik isterlerse ne olacak? Mühim olan şartları zorlaştırmak değil, kolaylaştırmak. Umarım bunu anlarlar.
  • Bu arada yanlış anlaşılmasın ben burada FAKE kokusu alıyorum, hayırlısı bakalım...
  • PEKİ ARKADAŞIM BEN AÇIK ÖRETİMDE OKUYORUM ALABİLİRMİYİM HAT . ACİL CVP BEKLİYORUM ÇÜNKÜ ALAMASSAM HEMEN ALACAM TŞK.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Avea_İletisim_Merkez

quote:

Orjinalden alıntı: satcell

Başvuru
    Yeni kayıtlarda, bir defaya mahsus 50 kontörlük bir kayıt ücreti alınacaktır. 50 kontörlük kayıt ücreti yapılan ilk yüklemeden düşülür.
    Mevcut abonelerimiz ise kimlik belgelerini Avea bayilerine getirerek ya da fotokopilerini MobilÖğrenci Paket tarifesine geçmek istediklerini belirten bir dilekçe ile birlikte Avea Müşteri Hizmetleri 0212 478 68 78 'e fakslayarak tarife değişikliği yaptırabilirler.
    Diğer bir tarifeden bu tarifeye geçiyorsanız, geçiş ücreti faturalı hatlar için 17,25 YTL, faturasız hatlar için 150 kontördür. Faturalı hattan faturasız hatta geçiyorsanız, ilk yüklemeden 50 kontör düşülecektir. Söz konusu 50 kontörün düşüş tarihindeki bedeli, 17,25 YTL tutarındaki geçiş ücretinden indirilecek ve kalan bakiye tutar son faturanıza yansıtılacaktır. Faturasız hat sahibiyseniz, tarife değişikliği müşteri hizmetleri aracılığı ile yapıldığında 150 kontör abonenin ücretli kontörlerinden düşülecek, bayi aracılığı ile yapıldığında 17,25 YTL bayiye ödenecektir.

ÖĞRENCİ OLMA ŞARTI YOKKİ ZATEN

Gösterdigin not çok guzel teşekkurler ilgin için fakat bu ay için ögrenci olma şarti yok 30 kasimdan sonra alinacak hatlar için ise ögrenci olma şarti getiriliyor....

ya bu nasıl mantıktır öğrenci olmayana mobil öğrenci hat evet güzel işine yarayanlar oluyo ama çok komik ...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    NZXT KRAKEN X73 360mm
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • eğer mobil öğrenci diye bir hat çıkarıyorsanız adındanda belli olduğu üzere bu öğrencilere özel bir hattır...neden bundan öğrenci olmayanlarda yararlanıyor anlamadım zaten
  • quote:

Orjinalden alıntı: tracy

eğer mobil öğrenci diye bir hat çıkarıyorsanız adındanda belli olduğu üzere bu öğrencilere özel bir hattır...neden bundan öğrenci olmayanlarda yararlanıyor anlamadım zaten

aynen. aynı imkanlarda başka bir hat ismi bulmak çok mu zor?? telsim de yyapmıştı aynı saçmalığı. kötü görünen bir pazarlamadan başka bir şey değil bunlar. hiç profesyonelce gelmiyor bana.
  • 3 gün sonra belli olacak
  • ya bu mobil öğrenci'de 50kntre 500sms kampanyasının daha indirgenmişi yok mu?mesela 30kntre 250sms gibi?

yetmiyor bedava şebeke içi mesajlar...
  • quote:

Arkadaşlar bu ayin sonuna kadar yeni alinan hatlarda kampanya var 31 araliga kadar yapacaginiz ilk 250 kontör yuklemesinde +300 ve 500 yuklemede +700, 1000 ve uzerinde ise +1500 kontör hediye kazanabilirsiniz...

Önemli Not : Bu ay sonu itibariyle birdahaki ay sadece ögrenci olanlar Mobil ögrenci tarifesinden yararlanabilecek. Ögrenci belgesi olmadan mobil ögrenci alınamıyacak...

bakalım bugün gerçekten mobil öğrenci öğrenci belgesi olmadan almıyorlarmı
  • avea yusuf yusuff

• quote:

SURE UZATİLDİ AVEA DUN BİR DUYURU YAYİNLAYARAK SURENİN 1 ay daha uzatildigini bizlere bildirdi....

uzatıldı yani yıl sonuna kadar değilmi.gerçe ben öğrenciyim aöfde ama daha kimliğimi alamadım.birde biz avealı olalım bakalım.bizde oh be diyebilecekmiyiz.
  • mustaac
    Yüzbaşı

27 Kasım 2006; 13:19:38

--------------------------------------------------------------------------------

Bu arada yanlış anlaşılmasın ben burada FAKE kokusu alıyorum, hayırlısı bakalım...

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    Böyle olacağı daha önceden söylenmişti.
    hat satışını hızlandırma yöntemi bunlar.
  • quote:

avea yusuf yusuff

• quote:

Orjinalden alıntı: Ugur851

quote:

avea yusuf yusuff

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.