Şimdi Ara

Aerial7 Tank Platinum İnceleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kulaklığı geçen hafta %50 indirim ile hepsiburada'dan aldım. 125 TL gibi bir fiyata geldi. Beklentimin inanılmaz üstünde bir kulaklık çıktı. Açıkçası şok oldum.

Öncelikle kulağa takıldığı an dışardaki sesi büyük ölçüde kesiyo. Malzeme kalitesi inanılmaz. Uzun zamandır bu kadar sağlam bir kulaklığa sahip olmamıştım. Her şekle giriyo kulaklık en güzel özelliği bence bu. Kocaman kulaklık sağdan soldan katlanıyo küçülüveriyo bi anda.

Özellikler açısından mikrofon telefon kulaklığı gibi kablonun üstünde ve cevaplama kapatma tuşu var. Aynı zamanda iphone,ipod larda şarkıyı durdurup başlatıyor ve basılı tutulduğunda çalan şarkının adını ve sanatçısını söylüyo. Jack girişli kablo veriyor. Bu benim içinde sürpriz oldu. Ben sadece bilgisayar için düşünürken şimdi Gitar amfimden çıkaramaz oldum. Bunun dışında taşıma çantası veriyo.

Ses açısından, Basslar inanılmaz güçlü. Skrillex'in flac uzantılı bir şarkısını açtım resmen başım titredi. Ama diğer şarkılarda biraz boğuk gibi. Onuda ekolayzerdan değiştirip halletim. Çok güçlü bir ses veriyo son sese alamadım bile.

Kulaklık kulağınızda takılıyken dışarı ses vermiyo. Kulaktan çıkarınca hoparlör gibi bangır bangır. Bakışlar üstünüze yöneliyo bi anda :D Daha önce Sennheiser filan dinlemiştim ondan büyük ölçüde daha iyi olduğunu düşünüyorum. Bass kalitesinde neredeyse Beats e yaklaşmış. Beatsde dinleyeli çok oldu hatırlamıyorum ama eş değer gibi. Fiyat olarakta çok iyi. Farklı renkleri modelleri de mevcut.

Sorunuz olursa cevaplayabilirim. Unuttuğum bişey var mı bilmiyorum.

• Teşekkürler inceleme için, marshall major ile farkı nedir acaba?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle fiyat tabiki :) Yarı yarıya fark var. Daha sonra bu daha Bass ağırlıklı bir kulaklık. Çoğu sitede DJ kulaklığı diye geçiyor. Marshall daha canlı ve harmonik seslere yönelik. Bide ek olarak Marshall'da Ses Basınç Seviyesi 121dB Aerial7 da 108+3 müş. Ne olduğunu bilmiyorum ama Marshallda Empedans 32 ohm, Aerial7'da 64 ohm miş.
  • mikrofonu yok değil mi?
  • onu ben alacaktım yaa neyse başka yerden ismarladim, hepsiburadadaki o ürünün resmi farklı dimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi limbesh -- 11 Haziran 2013; 16:18:27 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony LinkBuds S WF-LS900N İNCELEME
    geçen yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.