Şimdi Ara

Aerobilet 15 TL indirim kampanyası geri döndü!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
3
Favori
4.656
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yurtiçi biletlerde 15 TL indirim fırsatı! Kalan Süre 0 gün 11 saat 24 dakika
    Mobil uygulamalarımızda geçerli, YURTİÇİ uçak biletlerinde 15 TL indirim fırsatını kaçırmayın!

(KUPON KULLANIMINDA ÜYE GİRİŞİ YAPINIZ)

15 TL indirim kodunuz: 15TL

Kampanya Koşulları:

İndirim kodu, Aerobilet MOBİL uygulamaları üzerinde yurtiçi uçak biletleri için geçerlidir.

İndirim kuponu, Pegasus uçuşlarında geçerli değildir.

Kupon kodunuzu, indirim kodum var alanına girerek kullanabilirsiniz.

İndirim kuponu 24 Mayıs 2017 saat 23:00'a kadar geçerlidir.

Kupon kullanımı 1000 adet ile sınırlıdır.

İptal/iade, değişiklik durumlarında kupon indirim tutarı iade edilmez.

Diğer kampanya ve kuponlarla birleştirilemez.

Aerobilet, kampanyayı durdurma ve koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

https://www.aerobilet.com.tr/campaign/detail/yurtici-biletlerde-15-tl-indirim-firsati?id=3523

1000 bilet ile sınırlıymış acele etmekte fayda var
    Ama tavsiyem biletinizi almadan skyscanner ucuzabilet gibi başka sitelerden de bakıp fiyat kıyası yapınız, herkese iyi günler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bongo47 -- 24 Mayıs 2017; 11:44:9 >

• ucuzabilet sağolsun ;)
  • formula01 kullanıcısına yanıt
    hocam bulamadım ucuzabiletle alakalı indirimi? dünkünden bahsetmiyorsunuz sanırım?
  • quote:

İndirim kuponu, Pegasus uçuşlarında geçerli değildir.

Bu pegasus size ne yaptı kardeşim? Bunlar da gittigidiyor ve N11'e özenip cep telefonu, bilgisayar, bebek bezi hariç tutma gibi artık havayolunu hariç tutmaya başladılar. Yarın sunexpress'i de hariç tutarlar. En sonunda mozambik havayolunun biletinde 15 TL indirim yapan kampanya yaparlar artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kilecerme -- 24 Mayıs 2017; 12:29:5 >
  • geçen haftalarda 20tl indirimden faydalandım.
    aynı uçuş için thy kendi sitesinin verdiğinin yarı fiyatına geldi.
  • carpenokte kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Ucuzabilet günlük olarak 25 TL,20 TL minimum 15 TL indirim sürekli uyguluyor.Aerobilet de davet kampanyasıyla 15 TL indirimi sürekli uyguluyor ama Ucuzabilet 20-25 TL yaptığında Aerobilet'i geçiyor.
  • Ucuza Bilet devam diğerini boş verin 15-20-25 arada değişiyor
  • geri döndü derken ? zaten arada bir yapıyorki bu kampanyayı
  • Ucuza bilet daha iyi mutlaka her gün indirim yapıyor. 25 tl ye kadar indirim yaptığı oluyor arada
  • eyvallah hocam
  • mahmut716 kullanıcısına yanıt
    İşte olmadığı bir dönemden döndüğü için paylaşmak istedim :) ama mesajımda da belirttiğim gibi bazen aynı bilet başka sitelerde çok daha uyguna bulunabiliyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bongo47

İşte olmadığı bir dönemden döndüğü için paylaşmak istedim :) ama mesajımda da belirttiğim gibi bazen aynı bilet başka sitelerde çok daha uyguna bulunabiliyor :)

ucuzabilet'i de takip etmek lazım arada , rekabet iyidir
  • Aerobilet sanıyorum ki doydu. Bugün yeni üyelik olusturdum kendi davetimle, mobil aktivasyon yaptım 15 TL indirim kuponu tanımlanmadı. MH ile görüstüm, daha önceden o ipden bilet satın alınmıs vs bir sürü sey sacmaladı. Is yerimdeyim diyorum, 500 kisi calısıyor burda. Anlatamadık, anlasamadık. Böylelikle Aerobilet alısverislerime son vermis bulunmaktayım. Biraz da Ucuzabilet ile takılalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 01-KinG

Aerobilet sanıyorum ki doydu. Bugün yeni üyelik olusturdum kendi davetimle, mobil aktivasyon yaptım 15 TL indirim kuponu tanımlanmadı. MH ile görüstüm, daha önceden o ipden bilet satın alınmıs vs bir sürü sey sacmaladı. Is yerimdeyim diyorum, 500 kisi calısıyor burda. Anlatamadık, anlasamadık. Böylelikle Aerobilet alısverislerime son vermis bulunmaktayım. Biraz da Ucuzabilet ile takılalım.

vpn ile deneseydiniz
  • Ucuzabilet demişsiniz de ucuza biletde Pegasus biletleri indirimli alınmıyor ? Ve Pegasus biletleri aerobilet e göre daha pahalı
  • Bitmiş kampanya kaçırdık
  • Ucuza bilet de ne indirimi var göremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beyefendi-2

Ucuza bilet de ne indirimi var göremedim

https://www.ucuzabilet.com/kampanya/yurt-ici-yurt-disi-indirim-yagmuru
  • Ucuza bilette 25 tl indirim var bugün indirim kodu"UCUZABILET " ihtiyacı olan kaçırmasın
  • quote:

Orijinalden alıntı: V-for-vandetta

Ucuza bilette 25 tl indirim var bugün indirim kodu"UCUZABILET " ihtiyacı olan kaçırmasın

2 saat önce 15 lik indirimle almistim

Sansima
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.