Şimdi Ara

Aerocool Mechatron Kasamı Parçaladım , Önerileriniz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aerocool Mechatron kasamı bilgisayarım birkaç gün önce yanınca parçalama kararı aldım , güç kaynağının verdiği 0.19 volt fazla nedeni ile , 12v kanalı voltajı 12.20 gibi değerlerde uzun süredir çalışmasından olduğunu düşünüyorum anakart inflak etti , 850w gold akasa güç kaynağınada ayrı bir güzellik yaptım

Perçinlerini delmek usülü ile Kasayı parçalarına ayırdım , yeni bir sistem yapıp bütçeyi bi hayli ile zorlayıp bu kasanın parçalarından belkide bir uzay montaj tarzı birşey yapmalıyım diye düşündüm..

Motherboard un holder kısmı çok işe yarayacak o kesin , ölçüp biçmek zorunda kalmayacağım

Renk, boyama , Hazır teneke tüplü boyamı yoksa hava tabancası ile mi boya atılması nasıl olması gerekiyorsa öyle kararlaştırılan uygun bir renkte boyama yapa bilirim , ama ondan önce nasıl birşey çıkartıcağımı bulmam gerek sanırım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psycho53 -- 6 Nisan 2016; 14:39:44 >

• Kobalt mavisi(mat) bir zemin üzerine mat siyah desenler yakışır bence hocam :)
  • ÖKÜNMÜŞ Ö kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler.. Kobalt diyince çok farklı şeyler bekledim ama hoş yinede..

Daha extreme şeylere kaça bilir isem öyle şeyler yapmak istiyorum aslında hazır yapıyorken.

Mesela parlak lime green ve bi rengin mavisi sanırım fluorescent blue diye geçiyordu

Böyle hoş parlak kullanılmayan renkler düşündüm ama nekadar ulaşıla bilir onu bilemiyorum

• Psycho53 P kullanıcısına yanıt
    Plasti dip kullanabilirsiniz hocam malzeme olarak. Hem uygulaması kolay olur istendiğinde sökülebilir ya da zarar gördüğünde tamiri kolay olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ÖKÜNMÜŞ -- 7 Nisan 2016; 15:05:36 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ÖKÜNMÜŞ

Plasti dip kullanabilirsiniz hocam malzeme olarak. Hem uygulaması kolay olur istendiğinde sökülebilir ya da zarar gördüğünde tamiri kolay olur

Plastik kaplama güzelmiş hocam lime green de var.. hmm aklımın bi köşesinde dursun teşekkürler..
  • Öncelikle ana kartınız için geçmiş olsun. Ben baby blue ya da mat siyah veya beyaz üzerine fosforlu kırmızı şerit düşünürdüm sanırım. Bir de desen yaptığınızda tadından yenmez

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    cooler master haf 942 kasa aldım
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.