Aerocool Strike-X Power 600W 1 saat önce hepsiburada.com'dan elime ulaştı. Ancak ürünün fan'ının bir hayli sesli çalıştığını duyuyorum. Forumlarda bu ürün için çok sessiz çalışıyor deniyor. Acaba benim aldığım üründe mi bir sıkıntı var ?
Sizler bunun sesini sessiz bir ortamda duyabiliyormusunuz ?
quote:
Orijinalden alıntı: es.mobile
Merhaba ;
Aerocool Strike-X Power 600W 1 saat önce hepsiburada.com'dan elime ulaştı. Ancak ürünün fan'ının bir hayli sesli çalıştığını duyuyorum. Forumlarda bu ürün için çok sessiz çalışıyor deniyor. Acaba benim aldığım üründe mi bir sıkıntı var ?
Sizler bunun sesini sessiz bir ortamda duyabiliyormusunuz ?
Aynı psu bendede var hocam çok güçlü bir psudur benim ki çok sessiz işlemci fanından sesi duyulmuyor bile ama senin psu da bir sıkıntı olabilir
Eco mod gibi bir ayar varmı psu üzerinde?
quote:
Orijinalden alıntı: donanımcı123
Eco mod gibi bir ayar varmı psu üzerinde?
yok hocam.
fanı arızalıdır büyük ihtimal iade edin yada değiişim isteyin,hepsiburada bu konularda hiç sıkıntı yapmıyor
quote:
Orijinalden alıntı: Tiger-Z
fanı arızalıdır büyük ihtimal iade edin yada değiişim isteyin,hepsiburada bu konularda hiç sıkıntı yapmıyor
Öyle çok rahatsız edici bir ses değil. Ben CPU fanını neredeyse hiç duyulmicak bir RPM'de çalıştırdığımdan dolayı, PSU'nın sesi ön plana çıkıyor o da baya bir az, ancak insanalar bu PSU için hiç ses yapmıyor aşırı sessiz felan dediği için merak ettim. Hani hakkaten hiç sesini duymuyormusunuz yoksa az da olsa normal bir çalışma sesi varmıdır ?