aradaki fark usb 3.0 ve fazladan önde ışıklı bir fan mı? Bu iki kasa arasında başka fark varmı ?
başkada fiyatı... ama pro olan daha makbul 15 tl ye hem 120 ledli fan hemde usb 3.0 çıkış alacaksınız.....
Bu kasa nasıldır? Ben de düşünüyorum. PSU'su nasıldır HIGH POWER? Ne kadar gerçek güç verir? Sesli çalışır mı? Hava akımı osu busu iyi midir? Fiyatını hak ediyor mu?
Bu kasa nasıldır? Ben de düşünüyorum. PSU'su nasıldır HIGH POWER? Ne kadar gerçek güç verir? Sesli çalışır mı? Hava akımı osu busu iyi midir? Fiyatını hak ediyor mu?
psu düşündüğünüz kadar iyi olmamakla beraber iş görecek kalitede..ebatları itibari ile kasa tam anlamıyla f/p odaklı..şimdi iş görecek yapıda ama yarın usb 3.0 lazım olduğun da ortada kalırsın..daha iyi soğutma ihtiyacı duyarsan ortada kalırsın..bu anlamda ben hep derim ki kasa-power-işlemci soğutucusuna para verirken düşünmeyin iyisini alın..bunlar sabit yatırımlar..sistem değişir ama bu üçü hep kalır....183 tl ye o verilenleri alamazsınız oda ayrı tabiiki.....
VS-3 malzeme kalitesi olarak düşük kalite bir üründür. İçinde kaliteli güç kaynağı olan, sessiz, hava akımı iyi olan, kablo saklama bölümleri, toz filtreleri gibi güncel özelliklere sahip altta ki ürünlere bakabilirsiniz.