Şimdi Ara

Aerocool Vx 400 w psu Hd 6850 te yetermi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
291
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • E5300 3ghz 4 gb ram yeterli olurmu bu psu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1 tane 6 pin lik var bi tanede 4+4 var bi tane dörtlük cpu ya bağlı bitanesi boş nası bağlıyabilirim

• yzenc Y kullanıcısına yanıt
    Psu 12v kanalından 324w veriyor.Amd kendi sitesinde minimum 500 watt psu önermiş.Yetebilir fakat Riske girmenizi önermem.Kaliteli 450-500 watt bir güç kaynağı almaya çalışın.
  • ben 6850'yi 6pin kablosu bile olmayan dandik xilence 400w psuda kullandim senin psuda sorun olmayacaktir ama islemcin o kart icin zayif kalmis.6pin kabloyu karta takacaksin 4+4 filan karistirma.
  • Asus modelinde 12 pin istiyo ama psu yeni aldım yeni alma şansım artık yok yanma falan olur mu 1 6 lık bağlasam yetermi

• quote:

Orijinalden alıntı: yzenc

Asus modelinde 12 pin istiyo ama psu yeni aldım yeni alma şansım artık yok yanma falan olur mu 1 6 lık bağlasam yetermi

2 tane 6 pin kablo istiyorsa ikisini de takmalısınız tek takarsanız olmaz.asus v2 modeli mi var elinizde?bir tanesinin güç kaynağından gelen 6 pin kablo olarak takın, öteki 6 pin için şu şekilde dönüştürücü kullanın belki kutusundan da çıkıyordur.

http://www.hepsiburada.com/akasa-6-pin-pci-e-guc-donusturucu-kablo-pm-bs2025

yanma olmaz reset atar en kötü ama iki tane 6pin olması demek iki katı güç çektiği anlamına gelmez 120 küsür watt çekiyordu o kart sorun olmaz bence çünkü işlemciniz çok güç çeken bir model değil.

• Şuan elimde yok ama yeni alcam v2 mi tam bilmiyorum
    Bu mesaja eklenen görseller:

Aerocool Vx 400 w psu Hd 6850 te yetermi

• iki tane 6 pin girişi varsa v2'dir.o modelin v1 tek 6 pin girişli olanı da var.6850'ler genelde tek girişli olur.elinizde yoksa illa o kartı almak zorunda değilsiniz başka modellere de bakın.çift güç girişli diye daha iyi overclock olmuyor v2 modeli.zaten işlemciniz zayıf tam verim alamayacaksınız o karttan.r7 240 öneriyoruz biz o seviye işlemcilere.
  • 6850 almamın nedeni 2 3 ay sonra atlon 860 k olan bi sistem toplucam o zamana kadar beni csgo da lolde zula da idare etsib yeter şuanki ekran kartım g100 siz düşünün neler çektiğimi

• Yeter de artar bile :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.