Ülkemizde bulunmayan Aerocool XPredator White Edition kasayı ben ebay.co.uk ta buldum. Türkiye'ye gönderimde mevcut. Fakat ben daha önce burdan hiç alışveriş yapmadım. Acaba gümrükte bir problem oluşur mu ? Ne kadar güvenilir bir yer burası ?
Gümrükte büyük ihtimalle sorun oluşacaktır, en iyisi ya Teknobiyotik ile iletişime geçip beyaz renginin ne zaman geleceğini öğrenin, boşuna gümrük vb. şeylerle başınızı ağrıtmayın.
Kargo nedeniyle fiyatı uçabilir, dikkat. Siyah alıp boyamayı düşünür müsün?
gümrük te fiyatı artacaktır, bunu düşünün. eğer alırım derseniz de bari başka bir kasa getirtin
Beyaz çabuk kirlenir ya.
quote:
Orijinalden alıntı: LUZz
bu yöntem akıllıca.
quote:
Orijinalden alıntı: damn2u
Gümrükte büyük ihtimalle sorun oluşacaktır, en iyisi ya Teknobiyotik ile iletişime geçip beyaz renginin ne zaman geleceğini öğrenin, boşuna gümrük vb. şeylerle başınızı ağrıtmayın.
Teşekkür ederim. Akortek e mail attım Türkiye ye beyazı gelmeyecek dedi.
quote:
Orijinalden alıntı: LUZz
Evet birde kargosu var haklısınız. Beyaza boyasam hem alet hırdavat yok hem de bu kadar profosyonel olmaz (:
quote:
Orijinalden alıntı: saintroyo
gümrük te fiyatı artacaktır, bunu düşünün. eğer alırım derseniz de bari başka bir kasa getirtin
Bu kasadan başkasını görmüyor gözüm
quote:
Orijinalden alıntı: DigitalWorld
Beyaz çabuk kirlenir ya.
En değer verdiğim şey pc kasam toz bile konmaz
gumruge takılması bır yana okadar yol sıarasında buyuk ıhtımal hasar alır hasarsız gelmesı mucıze olur ılla beyaz ıstıyorsanız sıyahını alır bır oto boyacısına na verır boyatırsınız orjınalınden bıle guzel olur zaten gumruk kargo vs derken daha ucuza bıle gelır boyatmak
quote:
Orijinalden alıntı: pegasus1881
gumruge takılması bır yana okadar yol sıarasında buyuk ıhtımal hasar alır hasarsız gelmesı mucıze olur ılla beyaz ıstıyorsanız sıyahını alır bır oto boyacısına na verır boyatırsınız orjınalınden bıle guzel olur zaten gumruk kargo vs derken daha ucuza bıle gelır boyatmak
Artık öyle yapacam. Beyaza boyamam siyah kullanırım. Değerli yorumunuz için teşekkür ederim