Aerocool Zerodba 620W - En sessiz ve en güçlüsünü isteyenlere
Ekstrem kullanıcılara hitap eden ürünleri ile her zaman heyecan yaratan Aerocool, yine yapacağını yapmış ve tam 620Watt' lık muhteşem bir güç kaynağı ile karşımızda. Sıfır ses gelen 620Watt güç çıkışına sahip "Zerodba" maksimum performansı olabilecek en düşük ses seviyesinde sağlıyor. Su soğutma yada benzeri sessiz soğutma kullanılan sistemlerde en büyük sorun sessiz bir güç kaynağıdır. Belli seviye sistemlere kadar, sessiz güç kaynakları bir nebze çözüm olabilirken, bileşenler ve güç ihtiyacı arttıkça üst seviye sistemlerde güç kaynağının fan sesi rahatsız edici boyutlara ulaşır.
Aerocool Zerodba, adından da anlaşıldığı gibi yüksek performansı en düşük ses seviyesinde sunmayı amaçlayan bir ürün. Çift 12v hattına sahip Zerodba toplam 38A(20+18) çıkış sağlayarak 620Watt' lık bir psu dan bekleneni fazlası ile veriyor. Üst seviye psularda moda olduğu üzere soketli kablo sistemine sahip olan psu, sadece ihtiyacınız olan kadar kabloyu takıp karmaşayı önlemenize yardımcı oluyor. Bu arada psu 2 adet PCIe ve 4 adet sata güç çıkışı barındırıyor.
ne derseniz adamlar yapmışmı bu işi
benim imzamdaki fsp psu bile 16+16=31amper verebiliyor.hatta enermax ın 600lük psusu 4railden 4*16=64amper verebiliyorken aerocool biraz zayıf kalıyor.bence işe yaramaz bir psu.
sen kimsin hoca hiç forumu takib etmiyosn heralde 2 altta nerdeyse haber editörümüzün açtığı konu herşey orda konuşuldu kirlilik yapmayalım
quote:
Orjinalden alıntı: nicaleus
sen kimsin hoca hiç forumu takib etmiyosn heralde 2 altta nerdeyse haber editörümüzün açtığı konu herşey orda konuşuldu kirlilik yapmayalım
anasayfada uzun bir yazısıda var
quote:
Orjinalden alıntı: maymunkral
benim imzamdaki fsp psu bile 16+16=31amper verebiliyor.hatta enermax ın 600lük psusu 4railden 4*16=64amper verebiliyorken aerocool biraz zayıf kalıyor.bence işe yaramaz bir psu.
Hangi enermax 600w 4 railden 64A veriomuş?64A +12v railine sahip olan psu kafadan sadece 12v=12*64=768w yaparki buna diğer raillerde eklenince 1000wın üzerine çıkar..Bu yeni psu total12v olarak continous 30A verebiliyormuş verdiği teknik dökümanda bu..Çok iyi olmasada azımsanmıcak bir değer.. .ancak 620wlık bir psu için tatmin edici değil tabiki..
quote:
Orjinalden alıntı: fenomenhaa
quote:
Orjinalden alıntı: maymunkral
Hangi enermax 600w 4 railden 64A veriomuş?64A +12v railine sahip olan psu kafadan sadece 12v=12*64=768w yaparki buna diğer raillerde eklenince 1000wın üzerine çıkar..Bu yeni psu total12v olarak continous 30A verebiliyormuş verdiği teknik dökümanda bu..Çok iyi olmasada azımsanmıcak bir değer.. .ancak 620wlık bir psu için tatmin edici değil tabiki..
yanlış!!Bahsettiğin psyu ben kullanmaktayım imzama bakarsan zaten görebilirsin...total sürekli oalrak 40A 12v üretmekte ve peak olarak 45A verebilmektedir.
yanlış!!Bahsettiğin psyu ben kullanmaktayım imzama bakarsan zaten görebilirsin...total sürekli oalrak 40A 12v üretmekte ve peak olarak 45A verebilmektedir.
evet enermaxın sitesinden baktım şimdi.hatta enermax normalde max 35amper verebildiğini söylüyor.bıktım bu pazarlama hilelerinden.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme