Bildirim
affter efect ses problemi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
bilen yokmu gözünüzü seveyim bu iş cok onemli -
hangi formata çevirip render ediyorsun, avi, mov vs bilgi verirsen çözüm gelecektir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Harris32
hangi formata çevirip render ediyorsun, avi, mov vs bilgi verirsen çözüm gelecektir.
şöyle diyim sana videyo cinema4d den oluşturdugum görsellerle yapıyom ses dosyaları mp3 ? videoyu avi olarak renderlıyom -
cinema 4D önemi değil, ses dosyayı mp3 ise sorun olmaması lazım.
farklı ses dosyalarını deneyebilirsin. Öte yanda hazır bir template vs kullanıyorsan,
belki ses composition aşamasında kapatılmış olabilir. Yani dışarıda mp3 güzel
bir şekilde çalabilir ama AE içine aldığında template bunu kapatmışsa
bunu açmana gerek var.
Öncelikle aşağıdaki render aşamasında ses'i Auto'ya alarak bir render al.
Sonuç alamıyorsan diğer gönderdiğim ekran görüntüsündeki kısmın değerlerine bak.
bu değer eksi değeri çok yüksekse sesi render'layacak ama çok düşük olduğundan duyulmayacaktır.
-
hocam 2. resimdeki audıo levels yeri bende yok bu arada hazır template kullanıyorum
üsteki resimdekileride yaptım sorun aynı
template bunu kapatmışsa yazmışınız nasıl açabılırım -
mp3 varsa audio level'da vardır, after effects'e yabancı olduğunuzu düşünüyorum.
aşağıda sol'da 3 tane ok ile bunu gösterdim, bunlar gizlidir, kademe kademe açılır.
Template olması işi değiştirmez. Ses dosyası eklenmişse bunu da görürsünüz.
Bir sürü ses dosyası efekti var onları da sağ kısımdaki effects kısmında seçersiniz.
Biraz video izlerseniz, daha iyi anlarsınız.
-
Dostum yapamadım yada göremedim tw den halledebilirmisin -
dostum ses dosyalarını sildim kendim ekledim biçdim gene aynı :( -
-
Tam pes etmiştim ki konuya bir kez daha bakayım dedim ve sorunu çözdüm
İNTROMUN SON HALİ -
güzel olmuş ama bir şeyi gözden kaçırmışsın, kanalın adı 2 kelimeden oluşuyor.
text'i 2 kelimeye ayırabilirsin. ufak bir detay ama daha şık görünecektir.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X