< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozenclerotogaz -- 22 Şubat 2019; 10:41:43 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozenclerotogaz -- 22 Şubat 2019; 10:41:43 > |
Benim anlamadığım, madem yalan diyebiliyorsunuz- fark yok diyebiliyorsunuz, peki neden ? müşteriyi özelden yanınıza çağırıp GEL AFR AYARI YAPALIM diyorsunuz ?
bakın, Kimse 150 tl vermeye hevesli değil ( 200 e yapan yer duymadım ) Ama bayilerinizi eğitmek için bu kadar çaba sarfetseniz herkes sizi alkışlar. ama böyle batıyorsunuz, Ben gözüme - yaşadığıma inanırım. TSE MSE hikaye. o mühendisler dükkanda bile durmuyor, diploma kiralamışlar. Hiç bir usta yola çıkmıyor, çözüm üretmiyor, kit satmaya çalışıyor sadece. Adamın sıfır aracına boğaz kelebeği değiştir diyen var rölantide alver yaptığı için. Bunlara değinmeyip sorunları çözenleri hedef göstermek ( bir çok yerde hedef göstermiyorum diyorsunuz ama malesef YALAN ) tam bir fiyasko. not : Şu anda AFR ayar ile tüm sorunları çözülmüş biri yazıyor bu yorumu. |
orada ..... boşluk bıraktığınız yere ben bir çok TSE li bayiyi koydum.
sizin onlara tek kelime etmeye "yüreğiniz yok." Merdiven altı bayiler montaj yapıp ortalığın anasını ağlatıyorlar "tık yok" ayar nedir bilmiyorlar "tık yok" ama sorunları çözen birilerine video çekiyorsunuz. ( onlardan da videoda itham ettiğiniz şekilde ne atomu parçalama ne de mucize bir şey izlenimi edinmedim, anlata anlata yaptılar ayrıca ayarı, öyle gizli saklı değil ) Bence sizin amacınız sadece prim yapmak- ilgi çekmek. Çözüm üretecekseniz dediğim şekilde üretebilirsiniz. çözene çamur atarak değil. |
Sayın ilgili,
Sanırım facebook reklamı çıkmışsınız, bunun da ekran görüntüsünü alıp instagram hikayelere koymuşsunuz. Yanlış bilmiyorsam (ki doğru bildiğime eminim ;) ) Facebook izlenme sayısı diye paylaştığınız şey aslında para verip reklamını yaptığınız bir paylaşımdır. Para verip reklam yapmak kötüdür demiyorum, tebrik ederim güzel bir yatırımdır ama o yatırımdan aldığınız geri dönütler hakkında pek fikriniz yok diye düşünüyorum. Görseldeki 34.325 sayısı izlenme değil, reklam çıktığınız paylaşımın ''kaç defa hareketler sayfasında göründüğü''dür. Asıl izlenme 1803'tür. CTR'niz ise %5,25'tir ki bu oran başarısız bir reklam harcaması yaptığınız gösterir. Verdiğiniz paranın hakkıyla geri dönüşümü için CTR oranınızı en az %15'lere çıkarmanız, sonraki 3 aylık ortalamayı da %15'lerin üzerinde tutmanız gerekmektedir. Size bu konuda profesyonel destekler almanızı tavsiye ederim. Şimdi öğrendiniz ki aslında izlenme sayınız öyle 35 bin falan değil. Dolayısıyla öyle onbinler falan izlemiyor sizi. Mutsuz olabilirsiniz üzgünüm ama gerçekler bunlar. Esas konumuza gelirsek, LPG ile ilgili paylaşımlarınız için teşekkürler. AFR ayarı için de direnmeyin işte. Siz de yapın. Şubeler açın. Yapın yani, yapana dolandırıcı muamelesi yaptırmayın. Yükselenin ayağından çekiştireceğinize siz daha yükseğe çıkın. Adamlar sorun çözüyor, 150 tl alıyor diye hayıflanacağınıza siz aynı sorunları çözün 20 tl 50 tl alın. 1 saatlik ayarı küçümseyeceğinize 10 dakikada siz yapın. Ticaret yapanlarla kavga edeceğinize siz daha iyi hizmet edin. Görüyorum ki AFR ayarı olsun yol ayarı olsun adı neyse, insanlar mutsuz değil, tam tersi mutlular. İnsanların mutlu olduğu hizmeti kötüleyeceğinize, ayar yapamayan sorun çözemeyen bayileri kötüleyin, deyin ki "kardeşim ayar yapamayan adamın 20 tl parasını vermeyin, gitmeyin oralara" deyin. Yahu niye kötülüyorsunuz, tamam kötüyse iyisini siz yapın, buyrun AFR ayarı en çok İstanbul'da mı yapılıyor, 1 tane İstanbul içi irtibat ofisi açın, 1 tane de bu işin eğitimini almış personel koyun, 10 dakikada 20 tlye ayar yapın, problemleri çözün, millet de görsün o halde bu AFR'ciler harbiden işi bilmiyormuş milleti kazıklıyormuş. Bunları yapamadan tu kaka derseniz pek samimi olmaz söyledikleriniz. Ayrıca; LPG'ciye gidip enjektör değiştirmek malzeme dahil 300 TL fiyat veriyorlar. Aynı enjektör internette 130 TL hem de kargo ücretsiz. Ee bu adam 10 dakikalık işi 170 TL işçilikle yapıyor şimdi. Bu adamın yaptığı iş de yalan o zaman. :) Harbi yaptığı işe 170 TL işçilik istedi ya. Enjektörü internetten aldım kendim değiştireceğim. Böyle hırsızlara para kaptırmamak lazım. 10 dklık işe 170 tl istenir mi yuh! Sahi siz Atiker enjektörü kaça değiştiriyorsunuz? Valtek olanı. Bakalım 130 TL'nin üzerine kaç tl ekleyeceksiniz 10 dk'lık iş için? |
abicim kusura bakma da ----bomboş--- bir video çekmişsin..... sen bilmem kaç yıllık ustasın bilemem ama çok iyi bildiklerim var bak sayayım
1- sizin testiniz kesik kesik sizinki kaç dakika sürdü kim bilir 20 dakika mı? öteki adam kesintisiz 90 dakika yola mı vuruyor arabayı? çok ezbere konuşmuşsun 2- yıllardır servislerinizde mühendis bile yok yalandan diplomayı asıp imza atıyor ustalar lpg mantıgından bi haber. ( ki bu normaldir türkiyede lpg 20 yıllık meseleyse benzin 70 yıldır var o kadar ustalık farkı olabilir birşey demiyorum) ama çıkıpta az çok iş yapmaya çalışanlara laft atmayın siz önce kendi bayilerinize öğretin. sizin arkadaşlarınız daha düne kadar belki şu an da öyledir. kiti takıp masaüstü ayar yapıp araba yolluyorlardı. sizin çorum servisinde iyi ypılıyordur orasını bilemem... 3- araç düzensiz dendiğinde sizin servisin yaptığı tek şey bilgisayara bağlayıp 30 tl alıp oto kalibrasyon yapmak... çözdü mü birşeyi ? hayır. 4- bu arkadaşlar afr ye ve baska birçok şeye bakıp aracın yanlıs yapılmıs icabında basınç nozul ayarlarını düzeltip her devirde randuman vermesini sağlıyorlar ve bu işleme 150 tl alıyorlar.... can alıcı sorum şu siz aynı ilşleme ne kadar alıyorsunuz pardon??? boş muhabbete gerek yok, kendi işinizi düzgün yapın var ise bir yetkili konumunuz bayilerinizi düzgün bilgilendirin önce siz. |
neden elestirdim biliyormusunuz artik basta yetkili bayileriniz brc, lovato basta olmak uzere(diger bircok markayi da ekleyebilirsiniz tecrubem olanlari yazdim) illlallah ettirdiler. adamlara diyorum yuksek devirde araba gitmiyor tekliyor tüm baglayip oto kalibrasyon yapiyor. degerler olmasi gerektigi gibi diyor yolluyor... ankarada 4-5 farkli serviste ayni seyi yasadim. arac benzinde kaplan kesiciye kadar tik yok diyorum yok diyor lpg ayarlari normal... kusura bakmayin adam gibi lpg ustasi yok yok yok.... sizi sahsen tanimiyorum elestirim az cok bu isi mantikla yapan insanlar var siz de yapiyor olabilirsiniz bilemem... once bayileri ustalari yetistirin bircogu bihaber montaj yapiyor ezbere. yeni yeni bu isin mantigini kapmis ustalar cikiyor iste sagolsunlar.
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadri.abi -- 25 Şubat 2019; 10:32:11 > |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canocan_07 -- 7 Mart 2019; 21:45:24 > |
|