Şimdi Ara

Afrikan kırmızı kuyruk jako cinsi papağanım kaçtı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
1
Favori
1.459
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 2 senelik jako cinsi 'jack' adındaki papağanım dün saat 14:30 sıralarında kaçtı, yan komşu kendi evine götürmüş sevmek için, cam pencere ardına kadar açıkken o da kaçmış, ikamet ettiğim yer istanbul kaynarca, bu kuşlar rüzgar desteğiyle uzun mesafe uçuş yapabiliyor, o yüzden pendik, kaynarca, kavakpınar, esenyalı-güzelyalı civarlarında jako bulan veya duyan-eden arkadaşlar lütfen 0507 074 82 59 nolu telefondan bana ulaşırsa minnettar olurum. Konuşur, ele gelir, çoğu eğitimini yapmıştım, ailecek perişan durumdayız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lParadoXl -- 15 Kasım 2015; 14:43:56 >

• Bulsam haber vermem, benim o
  • Kuşun bi ss sini atsaydın görünce nası tanıyacaz
  • O kuşu unut sen dostum,konuşan jako'yu bulan direk satar pet shop'a
  • kova yapıyordur şimdi bağcılarda merak etme bulunur
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acun_Ilıcalı

Kuşun bi ss sini atsaydın görünce nası tanıyacaz

• iyi para eder bu
  • Bence git petshopcuları dolaş çoktan satmışlardır o kuşu
  • Papağanların kendilerine has gps leri vardır geri döneceğini düşünüyorum.
  • Lord Joker kullanıcısına yanıt
    petshop tanıdıklarına haber verdim, herhangi bi şekilde satmaya çalışan vs internet üzerinde de takip edicem, ben de sonuç gelmeyeceği kanısındayım, fakat umut işte.. Umarım bana geri dönmeyecekse de iyi bakacak birisine denk gelir benim zavallı kadim dostum..
  • Hocam geçen gün karşı komşunun kedisi azman bunlardan bi tane bulmuş kemiriyordu tüylerini bizim evin önüne bırakmış
  • En sevdiğim papağan türü ya
  • umarim yakin bi zamanda bulursun
  • Hocam cok gecmis olsun insallah bulursun bilirim acisini bende arastirayim bisey bulursam haberdar ederim
  • UcanTospa kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler
  • Papağanı buldum. Pendikteyim. Şimdi sahibinden.comda ne kadar eder ona bakacam. Sende bir bardak soğuk su iç kardeşim. Papağanın parasıyla dershane masrafımı karşılayacam. Yani hayırlı bir yere gidiyor para. Sen kafaya takma.
  • Onu satacağın paranın fazlasını bulana ödül olarak veririm ben, sen yeter ki trolleme
  • quote:

Orijinalden alıntı: lParadoXl

Onu satacağın paranın fazlasını bulana ödül olarak veririm ben, sen yeter ki trolleme

Bilmiyorum sen ne yaparsında beni ilgilendirmez zaten. Jack artık benim papağanım.Vuracam kırbacı binecem jacke.
  • donerse senindir..
  • quote:

Orijinalden alıntı: lParadoXl

Onu satacağın paranın fazlasını bulana ödül olarak veririm ben, sen yeter ki trolleme
    o bolgede martı bol olur afiyetle yenmişte olabilir..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.