Şimdi Ara

Afyon’da ‘plastik sandalye’ krizi: CHP’li Afyon Belediye Başkanı Burcu Köksal oturmayı reddetti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Afyon’da ‘plastik sandalye’ krizi: CHP’li Afyon Belediye Başkanı Burcu Köksal oturmayı reddetti

Zafer Bayramı için Afyon’da Valiliğin düzenlediği törende, CHP’li Belediye Başkanı Burcu Köksal, protokolde plastik sandalyeye oturmayı reddetti. Protokoldeki bazı sandalyelerin deri olduğu görülürken “Belediye Başkanı” olduğunu hatırlatarak duruma tepki gösteren Köksal, deri sandalyeye oturdu.

Köksal, şu ifadelerle tepkisini gösterdi:

Alıntı

metni:
    Böyle bir şey yok. Makamın ağırlığını taşımak zorundasınız. Afyonkarahisar Belediye Başkanı’na bu mudur? Ben buraya oturuyorum. Beni ilgilendirmiyor. Ayarlayın lütfen

T24

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeoNesil2025 -- 26 Ağustos 2024; 17:2:5 >

• Köksal'ın sevmediğim yönleri çoktur ama bu konuda da haklı.

• Çocuk gibiler. Modern dünyada sandalyeler makamların ağırlığını taşımak için tasarlanmazlar. Antik dönem estetik anlayışıyla demokratik toplumları yönetemezsiniz.

• Aslında hepiniz hakettiği dandikten bir tabure ya neyse.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kadın haksızdır diye girdim fakat, kadın burada haklı. Tüm sandalyeler plastik olsa kadın haksız fakat orada adamlara deri sandalye verip kadına plastik verirsen bunun altında bir şey aranır.

• Burada konu kesinlikle sandalye değil, ortada bir kasıt var ve kadın haklı olarak buna tepki gösteriyor.

• Amaç itibarını zedelemek. Herkese bırak sandalyeyi tabure korsun eyvallah, mecbur oturacak.

Ama protokole kaliteli sandalye koyupta belediye başkanına plastik sandalye koyarsan işin rengi değişir.

Sorun oturulan materyal değil yapılan aşağılamadır. Kendi seçtiğine bunu yapanları halk affetmez.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • protokol için sandalye organizasyonunu ihaleye çıkartmak lazım. Afyon’da ‘plastik sandalye’ krizi: CHP’li Afyon Belediye Başkanı Burcu Köksal oturmayı reddetti 

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.