Şimdi Ara

AFYON KOCATEPE Yİ KAZANANLAR BİLGİ SAHİBİ OLANLAR..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben ingilizce işletme kazandım . acaba kampus nasıl dersle ortam etkinlikler birde inglizce işletme de yatay geçiş hakkı var mı

• Afyon kötü bir yer.Üniversitesinda öss ye girdim kampüs eh işte diyebilirim(daha önce hiç kampüs görmedim iyi mi kötü mü pek bilmiyorum açıkçası).Büyük bir rektörlük binası var mermerden.Eğitim fakültesinde sınava girdim,girdiğim yerde 40-50 tane sıra vardı ve sıralar lisedeki gibi kazınmış bir şekildeydi..Kampüse şehir merkezinden dolmuşla 15-20dk da gidiliyor.Yatay geçiş oluyosa dene bence.
  • geçmiş olsun,1 ay falan kaldım üniversite için,kaydımı dondurup geldim..

Afyon kelimesini her duydugumda kelime haznemdeki bütün küfürleri ediyorum..

Allah sana sabır versin..

Mutlaka laptop falan götür,zira dersten sonra evde laptopın başında takılmaktan başka yapabileceğin birşey yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fortne

geçmiş olsun,1 ay falan kaldım üniversite için,kaydımı dondurup geldim..

Mutlaka laptop falan götür,zira dersten sonra evde laptopın başında takılmaktan başka yapabileceğin birşey yok..

Alıştıra alıştıra yazsaydın keşke
  • quote:

Orijinalden alıntı: FenderX5

quote:

geçmiş olsun,1 ay falan kaldım üniversite için,kaydımı dondurup geldim..

Alıştıra alıştıra yazsaydın keşke

Spritedan acımasız gerçekler....

• yani hakkatten böyle bir şehir olamaz..Cümle içinde ''AFYON''kelimesi geçen herşeyden nefret ettim..

Afyonkarahisar şehri isim olarak güzel geliyordu,yazayım lan ben burayı dedim(salağım kabul ediyorum,isme göre değerlendirdim hakkatten salağım)

İstanbuldan bir an önce defolup gideyim dedim demez olaydım...

Otobüste amcaya yer verirsin bir teşekkür bir tebessüm beklersin adama küfretmiş muamelesi görürsün öyle bir bakar ki yüzüne(baktı ordan biliyorum)

İnsanları gariptir..Din-iman derler,ayıp kızla dolaşmayın namaz kılın derler baraka gibi köpek bağlasan durmayacak bir evi 700 liradan itelerler öğrenciye..Sorarım sana amca nerede kaldı senin dinin imanın..

1 ay duramadım kaçtım,ciddi anlamda kaçtım yani abartma falan yok..

Şimdi Akdeniz Üniversitesine kaydımı yaptırıcam,mecbur Afyon'a gidip belgelerimi almam lazım ama her oraya gideceğimi düşündüğümde tüylerim diken diken oluyor..

Sosyallik var mı yok mu hadi tartışalım diyeceğim birşey yok çünkü tartışmak için obje yok ortada..

Bol bol yolda yürürken amcaların cık cık cık tipe bak cümlelerini duyarsınız(saçınıza jole sürüyorsanız-kupe takıyorsanız-düşük bel kot giyiyorsanız)

Esnafın sizi yolmasını seyredersiniz,ev sahiplerine isyan edersiniz,şehirde konut yok doğru dürüst,devlet yurdu yetersiz,ipe ipe ev tutuyorsunuz)

Afyonda okuyacak arkadaşlara ciddi anlamda bol sabır diliyorum...

• Ben Afyon Makina Resim Ve Kons. Öğretmenliği kazandım.
    1. Öğretim.

Arkadaşın dediğine göre epey monoton biyermiş.
    Çok merak ettim daha doğrusu etmedim
    ilk dönemden sonra laptop alacam zaten.
    Sonra pek sıkılmam.
    Bakalım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • iyice karamsarlıga düşürdün beni valla ilk seneler adam gibi çalışıp izmirime gecmem lazım
  • quote:

yani hakkatten böyle bir şehir olamaz..Cümle içinde ''AFYON''kelimesi geçen herşeyden nefret ettim..

Afyonkarahisar şehri isim olarak güzel geliyordu,yazayım lan ben burayı dedim(salağım kabul ediyorum,isme göre değerlendirdim hakkatten salağım)

İstanbuldan bir an önce defolup gideyim dedim demez olaydım...

Otobüste amcaya yer verirsin bir teşekkür bir tebessüm beklersin adama küfretmiş muamelesi görürsün öyle bir bakar ki yüzüne(baktı ordan biliyorum)

İnsanları gariptir..Din-iman derler,ayıp kızla dolaşmayın namaz kılın derler baraka gibi köpek bağlasan durmayacak bir evi 700 liradan itelerler öğrenciye..Sorarım sana amca nerede kaldı senin dinin imanın..

1 ay duramadım kaçtım,ciddi anlamda kaçtım yani abartma falan yok..

Şimdi Akdeniz Üniversitesine kaydımı yaptırıcam,mecbur Afyon'a gidip belgelerimi almam lazım ama her oraya gideceğimi düşündüğümde tüylerim diken diken oluyor..

Sosyallik var mı yok mu hadi tartışalım diyeceğim birşey yok çünkü tartışmak için obje yok ortada..

Bol bol yolda yürürken amcaların cık cık cık tipe bak cümlelerini duyarsınız(saçınıza jole sürüyorsanız-kupe takıyorsanız-düşük bel kot giyiyorsanız)

Esnafın sizi yolmasını seyredersiniz,ev sahiplerine isyan edersiniz,şehirde konut yok doğru dürüst,devlet yurdu yetersiz,ipe ipe ev tutuyorsunuz)

Afyonda okuyacak arkadaşlara ciddi anlamda bol sabır diliyorum...

Tamam Afyon biraz yetersiz bir şehirdir. Ama yazdıkların çok abartı olmuş. Sen Afyon'u bilmezsen 700'e de ev kakalar 1000 lirayada... Bazı insanları odundur. Ama genelleme yapma...

• korkutmayın lan beni xD
  • Birader ben sana anlatayım. Eğer ortam adamıysan ben bar bar disco disco gezicem diyorsan. Yanlış yerdesin. Afyon sessiz sakin şehirdir. İnsanları iyidir. Biraz tutucular o kadar. Ama yeşillik falan dolu gezersin. Öyle pek sosyal ortamı yoktur maalesef...
  • bi tek kampüsü var heralde bende resimlere bakıomda nese 1 yıl çalısırım 2. antalyaya geri donmem lazım benimde
  • akü ansde iki yılım geçti. merak ettiğiniz bişey varsa tarafsız bir bakış açısıyla anlatabilirim
  • http://forum.donanimhaber.com/m_33684245/mpage_1/key_afyon//tm.htm#33685546
    Buraya da bakın işinize yarayabilecek bilgilerdir belki.
  • ya ingilizce işletme de yatay geçiş hakkı war mı böle bilgiye ulaşamadım biliyormusunuzz ???
  • afyon malzeme bilimi ve mühendisliği abi piknik filan yapabilceim bi yer olsun evimde rahar rahat sabahlıyım bna yeter
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.