Şimdi Ara

Afyonkarahisar Trafik kazasi 4 ölü, Egea ya benzettim (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
287
Cevap
2
Favori
21.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Matematik=0

Dersi dersde dinlemeseniz sonuç bu.

Kimse kendini casper sanmasın.

Aşırı hız ölümdür.
  • birisi de demiş köprü ayağına çarpıp bu hale geliyorsa diye sanki sünger köprü ayağı...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bayarmc

Ben de hızın 130'un üzerinde olduğunu düşünmüyorum. Araçta 5 kişi var, zaten belli bir ağırlık var, çok da fazla hızlı olduklarını sanmıyorum.
    Hele bir de araç 1.3 ise zaten 130 ve üzeri hızlara ulaşması için dip gaz gitmesi lazım. Arabada 5 kişi ve yaşlılar var iken dip gaz gitmek bana pek olası gelmiyor.
    Köpeğe çarpmamak için ani manevra ile spin attığı söyleniyor, bu araçta ESP var, bu şartlarda bu şekilde savrulup spin atmaması lazım.

Tahmini senaryo üzerinden gidersek, 120 km hızla gittiklerini varsayarak, kaza anında panik fren, bariyer, sürtünme vs. ile hızın 60-70 km'ye düşmüş olabileceğini düşünüyorum. 60-70 km hızla bu aracın bu hale gelme ihtimali insanı gerçekten endişelendiriyor. Aracın yarısı yok. Arkası resmen yok aracın. Spin atıp da bir yere çarpıp bölünmüş olduğunu varsayarsak yine 60-70 km düşen son hız için durum yine endişe verici. Öte yandan 5 kişi full dolu, ağırlığı artmış, ESP'si olan bir aracın yola tutunamayıp spin atma ihtimali de yine aynı derecede endişe verici. Şasinin mukavemetinin bu kadar zayıf olması da endişe verici. Söylediklerim tamamen varsayım. Bu varsayımlardan çok daha farklı bir şekilde de gerçekleşmiş olabilir kaza ama sonuçta gördüğümüz fotoğraf yine çok ama çok endişe verici.

Hayatını kaybedenlere Allah rahmet eylesin.

1.3 multijeti bilmesen nasil yorum yapabiliyorsunuz? 200 torka sahip arac isterse 6 kisi olsun. Lineada az hiz yapmadim 1.3 ile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bu araca binen insanlar da ister cok iyi araclara binmek 50 bine daha iyi arac alinabilir ama 2.el cogu arac sorunlu hiz her zaman felakettir isterse mercedes s serisi olsun gene pert olur bu araclari alanlar yakiti parca bakimi dusuk oldugu icin aliyor

• C4_1400 C kullanıcısına yanıt
    Çelik olayını çok güzel açıklamışsınız günümüzde bu A VE C sütünu olayını yapmaya çalışan firmalar var mı bu küreselleşme ve rekabette
  • Ben bu konuda size sunu demek isterim meslegim icabi bircok kisi bilir beni..
    Sakin ola egea nin kaporta sacina yanlislikla kolunuzu bacaginiz ile yaslanmayin...
    Yada parmaginizla falan sertce basmayin...
    Coook basit bir sekilde gocerttiginizi gorursunuz...

• Esp olan araç kolay kolay spin atmaz kasayı düz tutmak için elinden geleni yapıyor sistem. Tekerleği falanmı kaptırdı acaba yol dışına yada taşa vs

• Çarpmalar için 70'in üzerindeki tüm hızlar ölümcül olarak kabul edilmektedir. Bu tüm markalar için geçerlidir. Lakin altındaki arabana göre ekstra güvenlik almanda bence fayda var.98 Tipo arabam var. Şehirdışı 90-100 ile giderim. Hızlı gidenler umurumda olmaz. Lakin hız ihlallerinde devletinde cezaları arttırması bunu alışkanlık haline getirenlere hapis cezası vermesi gerektiğini düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öncelikle Ölenlere rahmet diliyorum..

İkinci olarak bu Egea' ya olan bu kin nedir anlayamıyorum. Beğenmezsen almazsın olur biter. Bu saldırı neden?

Üçüncü olarak hiçbir ama hiçbir kazanın nasıl, ne şartlarda olduğunu bilmeden yorum yapamazsınız. Yüksek süratte kaza saniyelik iştir. ESP filan yalan olur. Bu araç hangi şartlarda nasıl bu hale gelmiş, aynı kaza başka bir araçla olsaydı sonuç ne olurdu? Hiçbiriniz bunu bilmeden, -miş -mışlarla atıp tutuyorsunuz. Yazıktır yapmayın.

Dördüncü olarak bir çarpışma testi diye tutturmuşsunuz. Zamanında 5 yıldız alan Fiatları görünce "bu testlerin bir anlamı kalmadı fiat bile 5 yıldız alıyor " diye yazılıyordu bu forumda....

Otomobil firması sahipleri varsa forumda onlara eyvallah da geri kalanlar objektif olun.

Başka marka araçların kazalarında "nassı olduğunu bilmiyoz" deyipte Fiat-Hyundai-Renault kazalarını görüp "bunlar teneke yea" demeyin. Adaletli olun. Alimallah, bir Fiat,hyundai tepenizden geçer...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kocatepe -- 10 Temmuz 2016; 2:06:14 >

• şasi yaparken mukavemet hesapalrını tpfaşın çaycısı yaptı galiba
  • Araç tam bir teneke
  • quote:

Orijinalden alıntı: Respectformuslims

quote:

Orijinalden alıntı: xRoot

YA ALMANLARIN YAPTIĞI ARABAYA BİNECEKSİN YA DA YÜRÜYECEKSİN.

Yine Fiat yine ölüm... Yazık

Al bak çok övdüğün alamanlar;

https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=102417982&p=1&anchorToGo=102417982#102417982

Bak kardeşim bak kaç binlik Gallardo bile ikiye bölünmüş!

Mersonun haline bak;

Veya passatin haline;

Senin bu yorumun üzerine bizde mersoya veya passata teneke mi diyelim? Çok boş konusuyorsun.

Alıntıları Göster
    Köln'deki Heykeller Parkında cekilmiş resmi kaza resmi diye yutturarak forum ahalisini kafalamışsın . Yalancının mumu yatsıya kadar yanar. Alman demişsin Lamborghini İtalyan arac resmi göndermişsin.
     Afyonkarahisar Trafik kazasi 4 ölü, Egea ya benzettim

• ezber bozan sedan 2 parça.

avrupada cogu yolda hız sınırı yok. araçlar çok yüksek hizlara cıkabiliyorlar.
    175 son hızı olan araçla 4000 cc aracı karşılaştırmak mantıklı degil.
    egea o hızlara cıksaydı olası bır kazada muhtemelen atomlarına ayrıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atrix1212 -- 3 Nisan 2019; 13:18:39 >
  • allah rahmet eylesın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tuğkan-0153

Köln'deki Heykeller Parkında cekilmiş resmi kaza resmi diye yutturarak forum ahalisini kafalamışsın . Yalancının mumu yatsıya kadar yanar. Alman demişsin Lamborghini İtalyan arac resmi göndermişsin.

Alıntıları Göster
    malum sıteye 2 parca boyalı dıye koyarlar sımdı

• atrix1212 kullanıcısına yanıt
    www.sikayetvar.com
    Fiat - Şikayetvar
    https://www.sikayetvar.com/fiat

455 şikayet var.

Reklamda 62bin TL'ye Egea gördüm almaya gittim, böyle bir şey olmadığı bu model arabalarda bu kampanya bulunmadığı, şu model arabalarda kampanya bulunduğu söylendi 62bin TL'te Egea alamdım diyor.

Bu Egea olayı, yerli propagandasıyla bağlantılı. Linux 'a yerli logo koyup 100% yerli ve milli işletim sistemi Pardus diyen kuzuların meelemesi. Ülke adına utanç verici durum.

• Dandirggen Egea ile alaman markaları kıyaslandığını gördüm ve koşarak uzaklaşıyorum....
  • Hunharca Eleştiri H kullanıcısına yanıt
    Zaten kıyaslama yapmamış; Egea 'yı sağlam gösterebilmek için Mercedes hangi kazada ortadan 2'ye ayrılmış diye "hunharca" aramış ancak bir tane bulup göndermiş. Digeri İtalyan Lambo, digeri de Köln'deki sanatsal heykel parkına özel ortadan bükülmüş VW Passat göndermiş. Kıyaslama ile uzaktan yakından alakası yok :
  • resimdeki lamborghini alman sayılabilir zira audinin mühendisleri tarafından tasarlandı. fakat lamborghini modelleri hafif olması amacıyla alüminyum şase ile tasarlanırlar ve ilgili resimdeki kısım aracın arka tarafı. malum o araçlar arkadan motorlular. sürücü kabini güçlendirilmiş malzemelerden olduğu için motor olan kısmın kopması normal.

normal olmayan şey ise egea, symbol 301 gibi araçların kabinlerinin tam ortasından kırılmasıdır. bir aracın yolcu ve sürücü kabini kazada ölümcül zarar görüyorsa bunun savunulacak bir kısmı yoktur. marka model farketmez. türkiyede ne yazık ki mal kötü de olsa kendinde oldu mu iyi deniyor.
    fakat bu sayfaları insanlar okuyup karar veriyorlar. sorumluluğu var. burada bilgiye dayanmadan konuşmak vebal almak anlamına gelir. buda şeref ve haysiyete sığmaz
  • Ermeni Pkk lobisine gerek yok içerden zaten çökertirler bu kafalar, kaza oluşumları bilinmeden marka karalayanlar size 100 lerce mercedes kazası atabilirim ölüm geldiyse istersen tank içinde ol

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.