Şimdi Ara

afyonlu bir grup Kırmızıdan Önce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Afyonda bir kaç kişi acaba grup kursak kurulurmu diye düşünüp hadi deneyelim diyen ve ilk çalışmalarını youtube ekleyen müzikle uğraşmak isteyen bu topluluğa bi yorum eklermisiniz bilmem ama onların yorumlara ihtiyaçları var.

ilk şarkılarını tek gitarla seslendiren 3 kişilik grup bir baterist birde bascı arıyor.
    Koşmak gerek isimli şarkılarının akustik versiyonunu

http://www.youtube.com/watch?v=J5y1ITbnMqc

Kırmızıdan önce...

• rock müziğiyle ilgisi olan arkadaşların yorumları çok değerli olucaktır bizim için müziği seven herkezin yorumlarını bekliyoruz
  • arka sayfalarda kalmış. arkadaşlar bi bakarsanız sevinirim...
  • orta seviyede, çokta güzel olmu diyemicem çünkü tarz olarak hep kulağa aşina olan şeylerden

söz de çok çok hafif kalmış, müzikte normal işte
    tam not: eh işte

--

"Bi duyuru yapim istedim. Biliyosunuz pazartesi bahar şenlikleri starting..."

buda videoyu ekleyen hangi arkadaşsa onun yorumu, nasıl türkçeyi katletmektir anlayamadım

inadınıza mı yazdınız
  • quote:

Orjinalden alıntı: _DePReSiF

orta seviyede, çokta güzel olmu diyemicem çünkü tarz olarak hep kulağa aşina olan şeylerden

söz de çok çok hafif kalmış, müzikte normal işte
    tam not: eh işte

--

"Bi duyuru yapim istedim. Biliyosunuz pazartesi bahar şenlikleri starting..."

buda videoyu ekleyen hangi arkadaşsa onun yorumu, nasıl türkçeyi katletmektir anlayamadım

inadınıza mı yazdınız

o bölüm benimde ilgimi çekti türkçeyi düzgün kullanmaktan yana tavır koydum hepp ama videoyu ekleyen arkadaş zaten isyankar gitarist filan gibi yakıştırmalarla bize prim yaptırmak istemiş burdan bakınca doğal karşıladım gruba dahil değil bu arkadaş...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.