Arkadaşlar selam. ben forumda yeniyim. size bir sorum olacak?bilgisayarımda xp sp2 yüklü.yakın zaman kadar bir sorun yoktu,fakat son birkaç gündür internete BAĞLANAMIYORUM. sorunun kaynağını araştırdığımda aygıt yöneticinde ağbağdaştırıcısının 6 tane olduğunu gördüm. ZANNEDER İSEM VİRÜS BİOSU ETKİLEMİŞ!kendi ethernet kartı haricindekileri devre dışı bırakabiliyorum ama kaldıramıyorum.ve bu yüzdende internete bağlanamıyorum. bilen varsa allah rızası için yardım.(HA BU ARADA FORMAT ATMAYI DENEDİM FAKAT TAM DİSKET YÜKLEMEYİ AÇACAĞI SIRADA SİSTEM KENDİNİ KAPATIYOR VE GÜCÜ KESİP TAKMADAN DA ÇALIŞMIYOR BİOSU DA GÜNCELLEDİM, AYNI ÖZELLİKTEKİ BAŞKA SİSTEMDEN HARDDİSK SÖKÜĞP GETİRDİM GENE AYNI GENE AYNI?)
İstemediğin ağ bağdaştırıcılarının driverlarını güvenli kipten kaldırırsan sorun olmayacaktır.Güvenli kipi başlatmak için bilgisayarın açılışındaki raporlama ekranında F8 tuşuna bas.Karşına gelen ekranda güvenli kipi seç.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme