Şimdi Ara

ağ bağlanmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • rabotix modem ve 256 kbps internet bağlantımız var. 2 bilgisayarı bağlamak istiyoruz ancak ağda bilgisayarlar birbirlerini görmüyor. her yolu denedim ama olmadı.bende asus p5wd2 premium cift eternet yerleşik arkadasta da asus a8n5x anakart var.bilgisayarı satın aldığım adam da kuramadı alla alla bir yardım ederseniz cok iyi olur herkese iyi günler........

• Firewall falan kurulu olduğundan olabilir. PING atmayı denediniz mi?
  • ne yaptınızda kimse kuramadı idda ediyorum ben kurarım sen neler yaptıgını ve ne gibi sonuçlar verdigini anlat yardımcı olsun millet
  • firewall kurulu dediğiniz gibi... arkadasın bilgisayarında kurulu değil ama benim bilgisayarımda kurulu. PING atmayı bilmiyorum anlatabilir misiniz? ben normal ağ bağlantılarımda EV VYA KÜCÜK İŞYERİ AĞI KUR dan, iki bilgisayarı da ayarlıyorum işlem bitttikten sonra makineleri tekrar kapatıp açıyorum. ancak arkadaşta (kendi share doc) uzerindeki dosyaları göster diyor. ancak ben de hiçbir şey çıkmıyor. dediğiniz gibi firewalldan olabilir ama nasıl ayar yapılması gerektiğini anlatırsanız çok iyi olur. ayrıca PING ?hakkında biraz daha rıntılı bilgi verirseniz sevinirim... tesekkürler...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.