Şimdi Ara

Kablosuz ağ bağdaştırıcısı bulunamadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
44
Cevap
1
Favori
58.755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben laptopuma dün avg pc tune yükledim. Sonra programda sistem iyileştirmek için tavsiyeler verdi bana bende onayladım. Sonra bir baktım internet yok intel my wifi teknolojisi açılmıyor, kablosuz ağ bağdaştırıcısı bulunmuyor. Nasıl aktif ederim? Sistem geri yükledim 2 kere ama olmadı.

• .. kurdugunuz programı kaldırıp denedınız mı ? .. aygıt yöneticisinden sürücülere bakın bakalım sorunlu çalışan var mı
  • sinyali görüp de mi bağlanmıyor yoksa sinyalin üzerinde ünlem mi var o sağ altta saatin yanında varya kaç diş çektiği onun üzerine gelip sorun giderin deyin bir de modemi falan res atın tahminim yapmışsınızdır ama yine de bende benzer sorunlar olduğunda bu şekilde düzeliyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrainDamaged

Merhaba arkadaşlar

Ben laptopuma dün avg pc tune yükledim. Sonra programda sistem iyileştirmek için tavsiyeler verdi bana bende onayladım. Sonra bir baktım internet yok intel my wifi teknolojisi açılmıyor, kablosuz ağ bağdaştırıcısı bulunmuyor. Nasıl aktif ederim? Sistem geri yükledim 2 kere ama olmadı.

Kablosuz ağ Bağdaştırıcısı etkin mi ?

Yüklü olan drveri kaldırıp tekrar kurun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Saiph -- 19 Mayıs 2012; 13:25:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bRsMetal

sinyali görüp de mi bağlanmıyor yoksa sinyalin üzerinde ünlem mi var o sağ altta saatin yanında varya kaç diş çektiği onun üzerine gelip sorun giderin deyin bir de modemi falan res atın tahminim yapmışsınızdır ama yine de bende benzer sorunlar olduğunda bu şekilde düzeliyordu

Yok hocam hiç bir şey görmüyor. Orda internet yerinde çarpı var bağlı değil bağlantı yok diyor. Nasıl açılacak bu bağdaştırıcı
  • quote:

Orijinalden alıntı: PcKolikq

quote:

Orijinalden alıntı: BrainDamaged

Merhaba arkadaşlar

Kablosuz ağ Bağdaştırıcısı etkin mi ?

Yüklü olan drveri kaldırıp tekrar kurun..

Kablosuz ağ bağdaştırıcı etkin değil. Açamadım bir türlü, sistem geri yükleme yaptım olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

.. kurdugunuz programı kaldırıp denedınız mı ? .. aygıt yöneticisinden sürücülere bakın bakalım sorunlu çalışan var mı

Yok hocam kaldırdım bir şey değişmedi şu anda masaüstünden giriyorum, laptopda bağdaştırıcı bulunamadı diyor internet yok dolayısıyla. Nasıl düzelir?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dvr-Ağ geçidi sorunu
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam bir de kablo ile bağlantı kur eğer wi fi den giriyorsan sonra modem arayüzüne gir bak bir wireless açık mı belki program sıfırlamış olabilir ilk kurulum yapılırken de önce kablo ile bağlayıp sonra wireless ı aktif yapabiliyorsun şuan aklıma o geldi yine daha iyi bilen arkadaşlar vardır
  • arkadaşım fn tuş kombinasyonu ile wireles bağlantısını etkinleştir öyle bir dene. bazı bilgisayarlarda ön tarafta bir düğme olur. kablosuzu onunla etkinleştirirsin. driver sorunun yok ise bundan kaynaklıdır. sonucu bildir
  • laptoplarda ön tarafta anten şekilli simge o kapalı olabilir arayın onu bakın aktif mi ? klavyenın fn tuşlarında veya ön takımda bulunur (ismini unuttum oranın )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eksi-1 -- 19 Mayıs 2012; 14:55:15 >
  • fn f2 benimkinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: magrurprens

arkadaşım fn tuş kombinasyonu ile wireles bağlantısını etkinleştir öyle bir dene. bazı bilgisayarlarda ön tarafta bir düğme olur. kablosuzu onunla etkinleştirirsin. driver sorunun yok ise bundan kaynaklıdır. sonucu bildir

quote:

Orijinalden alıntı: Eksi-1

laptoplarda ön tarafta anten şekilli simge o kapalı olabilir arayın onu bakın aktif mi ? klavyenın fn tuşlarında veya ön takımda bulunur (ismini unuttum oranın )

O tuşlar açık, ilk olarak onlarla ilgilendim zaten. Ben bağdaştırıcı bulunamadı diyorum siz fn + f2 yap diyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lurn -- 19 Mayıs 2012; 15:38:46 >

• quote:

Orijinalden alıntı: nıggaa

.. kurdugunuz programı kaldırıp denedınız mı ? .. aygıt yöneticisinden sürücülere bakın bakalım sorunlu çalışan var mı

Hocam aygıt yöneticisinden sürücülere baktım, ağ bağdaştırıcılarının hepsi güncel fakat neden bulunamıyorum anlamıyorum.. Ayrıca bilinmeyen bir aygıtın sürücüsü güncel değil, güncellemek istediğimde hiçbir şeyi bulunamıyor. Sertifikası ve yayıncısı bile yok.
  • anladım .. düşünuyorum ama virüs programından kaynaklı ne olabılr .. nette biraz bakıyım mantıklı bişiler bulursam konuda paylaşıırm dostum ..
  • Tamam ilgin için sağol. Beklemedeyim.
  • Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Up up up.
  • Ne kadar sürücü varsa yükledim yok arkadaş hala kablosuz ağ bağdaştırıcısını bulmuyor.
  • arkadaşalr kablosuz ağ sürücüsünü yüklemeye çalışıyorum '0 hatası oluştu ve kurulum devam edemiyor' diye yanıt veriyor ne yapmalıyım.... teşekkürler
  • Sorunumu çözdüm, konu kilitlenebilir.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.