CASPER CNL I640 laptop var elimde.bir süre önce wireless ile aglar baglanmaya calıştığımda kilitlenme sorunları almaya basladım. aynı zamanda age of empires 2 yada NFS Most Wanted gibi oyunlarda lan baglantısı na girildiğinde sitem kilitleniyor. mause dahil hareket etmiyor. mecburen reset atmak zorunda kalıyorum. bilgisayarın c kısmını biçimlendirip format attım. aynı zamanda avg yi güncelleyip virüs taraması yaptım. tekrardan win 7 home premium kurdum. sorun gecti. baglantılar düzeldi. 2 hafta kadar oldu tekrardan aynı sorunlar olmaya başladı. ne yapmalıyım. sürücüler güncel.
İşlemci Hızı İşlemci hızı 2.80 GHz, Intel® Turbo Boost Teknolojisi ile 3.46 GHz'e kadar, 4MB Intel® Akıllı Bellek
Chipset Intel® HM55 Chipset
Ram 4 GB DDR3 Bellek
Ekran Kartı 2 GB DDR3 ATI HD 5650 Switchable Ekran Kartı (1 GB Ayrılmış Bellek)
Bluetooth Bluetooth
DVD DVD±RW DUAL
USB Port 3X USB 2.0 port
Hediye Microsoft Security Essential Antivirüs Programı, Microsoft® Office Starter 2010
Card Reader Multi Card reader
Harddisk 500 GB SATA Harddisk
Ekran 15.6'' WXGA (1366x768) HD LED Ekran
Kablosuz Ağ Bağlantısı Kablosuz Ağ Bağlantısı 802.11 b/g/n
Webcam 1.3 MP Web Camera
PCI PCI-e Mini Card
SATA-HDMI
bi fikri olan yok mu? denemediğim yol kalmadı .
up!
bilgisayar kilitlenince ağ kablosunu çıkarınca düzeliyormu bir bak. bu olaylar olurken hep avg kullanıyormuydun. harici bir firewall kurulumu bilgisayara. tabi bide doğru lan driverını yükledinmi.
şöyle bişey dene win7 otomatik olarak driver güncellemesi yapar bunların içinde wiraless in uyumlu driveri de olabilir bence wiraless kartının driverini cd den yeniden yükle
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme