Şimdi Ara

ağ bağlantılarım da sorun var!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
888
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaslar ağ bağlantılarım da sorun var
    şimdi ağ bağlantılarım klasörüne giriyorum ve ağ bağlantılarını görüntüleye basıyorum ve yerel ağ bağlantısı gözükmüyor yenile yaptıım zaman da şöyle bir yazı çıkıyor ''ağ bağlantıları klasörü makinanızdaki ağ bağdaştırıcıların listesini alamadı ağbağlantıları hizmetinin etkin veya calısıyor olduundan emin olun''
    daha sonra bu windows güvenlik merkezin den güvenlik duvarın a giriyorum ve gelişmiş sekmesine tıkladığımda şöyle bir yazı çıkıyor ''ağbağlatısı ayarları bozulmuş bunu düzeltmek için varsayılanı yükleyi tıklatın bu indows güvenlik duvarı için tüm ayarları siler ve çalışmayı durduracak sonlara neden olabilir''... şimdi benim ne yapmam gerekiyor varsayılanı tıkladıım da hiç bir şey olmuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi totmeti -- 10 Mart 2007; 21:49:55 >

• arkadaslar ya acil lütfen bilen yok mu
  • Denetim masasi icinde ag baglantilari secegine girip soldaki menuden ev veya kucuk is yeri agi kur secenegini secip tekrar ag kurmaniz gerekiyor, agi kurduktan sonra pek sorun yasayacaginizi sanmiyorum.
  • dediin gibi ev yada iş yeri ağı kur a basıyorum hiç bir şey olmuyor bir şey açılmıyor..
    ne olur yardım!!!!!
  • arkadaslar lütfen!!!!
    bu sorunu cocmem lazım
  • BiLgisayarin ethernet kartini Goruyor mu ?
    BiLgisayarimda Saga tikLayip >>OzeLLikLer>> Donanim >> Aygit yoneticisi >> Ag bagdastiriciLari
  • evet görüyor internete girebiliyorum...kaldırıp tekrar kuracağım zaman otomatik men kendi tanıyor ve yüklüyor
    bunun güvenlik duvarıyla ne alkası olabilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • şu sorunu kimse çözemedimi ya
  • sakin olsan birileri çözerdi ama sanırım systemden bi hata sistem geri yükleme yapsan belki düzelir en son çözüm format...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.