Şimdi Ara

Ağ bağlantısı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar iki bilgisayar arasıda ağ bağlantısı kurmak istiyorum nasıl yapabilirim adsl modem var biri
    ethernet diğeri usb den bağladım ikiside internete giriyor fakat ikisi arasında dosya paylaşımı nasıl yapabilirim
    iki bilgisayardada xp yüklü bir kaç yöntem denedim fakat olmadı

• Allah rızası için doğru düzgün bir ağ bağlantısının nasıl kurulacağını bilen yokmu
  • MSN YE ekle beni yardımcı olayım sana dostum... online olarak aynı anda yaparsın...aolukcu@gmail.com msn adresim..
  • Konuyu açan arkadaşla aynı hisler içindeyim. fakan ben hiç anlamıyorum. aynı iş yerlerindeki gibi ağ bağlantısı kurmak, dosya paylaşımı ve internet paylaşımı oluşturmak istiyorum. denemeler sırasında internetimi bozdum bir kez. =\
    kablosuz internet bağlantım, bir dizüstü ve bir masaüstü bilgisayarım var.
    bana da yardımcı olabilir misiniz?
    Teşekkürler.
  • arkadaşlar ben 3 makineyi birbirine bağladım çok mutluyum :D
    nasıl yaptığımı sizlerle paylaşcam inş ama yakınlarımla bayramlaştıktan sonra.

makinelerdeki işletim sistemleri : xp sp2, xp sp3, vista ultimate sp1 english

şu başlığa açıklama yapcam:
    http://forum.donanimhaber.com/m_28232475/tm.htm

herkese iyi bayramlar.
  • Ben bir döküman buldum internetten. Fakat sonunda windows kurulum cd'si gerekliymiş. Daha önce bilgisayarıma ağ kurankişi cd den herhangi bir işlem yapmamıştı. Acaba bu gerekli mi? Acil cevap yazabilecek biri var mı? çünkü şimdi denemeye başlayacağım. =\
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.