Şimdi Ara

Ağ Kablosu Takılı Değil!!! Çıldırabilirim...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
967
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar internet bağlantımda 1-2 aydır sürekli kopukluk meydana geliyor.Ev sahibimin evinden data kablosu ile kendime internet bağlantısı çektim.4 portlu Inca modem kullanıyoruz.Çok sık bir biçimde ağ kablosu takılı değil diyor ve 2 sn sonra tekrar düzeliyor.Bazen gidiyor 15-20 dk sonra geliyor.Kabloyu aşağı çekerken yukarıda ve benim evden olmak üzere 2 kez pencereye sıkıştırmak zorunda kaldım ve kablo baya ezildi.Malum kiracı olduğumuz için her yeri delemiyorum.Bu yüzden olabilir mi diye düşünüyorum.Çok acil yardımınıza ihtiyacım var.

• Kablonun ezilmesi kopmalar yaşanmasına neden olabilir. Eğer kablonuz açık bir şekilde dış cepheden geliyorsa ve ezilen yerde bakırda kırılma yada incelme yaşanmışsa, ufak bi rüzgarda sallanan kabloda temassızlık meydana geliyor olabilir.
  • aynen dediğin gibi üstad kablo dış cepheden geliyor.Ben sıkıştırdığım yerden kurtarsam bile herhalde o kablo bitmiştir.o kısımları kesip kalan kabloyu kurtarabilir miyim?
  • Eger düzgün bir sekilde lehimlersen calısır ancak su almaması ve temes etmemesi lazım. Ama ethernet kartının girisi de bozulmus olabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    wifi adaptör çıkıp duruyor
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.