Bilgisayara usb wifi adaptör taktım internete ordan bağlanıyorum windows7 de sorun yoktu ama windows 8 e format attıktan sonra usb çıkıp giriyor tekrar yani durduk yere ses geliyor bakıyorum internet gitmiş 4-5 sn sonra tekrar geliyor dün standart open hcd usb ana bilgisayar denetleyicilerinde sorun gözüktü aygıt ve yazıcılarda üstünde ünlem vardı ototmatik olarak düzelttim ama hala yapıyor gidip geliyor internet ne yapabilirim
sago267S
kullanıcısına yanıt
Aslına bakacak olursan wifi adaptör çıkmıyor, sadece çıkıp takıldığına dair bir ses duyuyorsun, bu da enerji yeterli gelmemesi vb. gibi sebeplerden kaynaklanır.Çözüm olarak USB wifi adaptörün sürücü güncellemesi yapmak lazım...
Wifi adaptörünü direkt kasanın arka usb'ye mi takıyorsun?(aslında önde de aynı sorunu yapabilir) Bende de benzer problem oldu. Çözümünü 1-2 metrelik bi usb uzatma kablosu aldım ve wifi adaptörü onun ucuna taktım. Çünkü nedense adaptörü kasaya direkt takınca aşırı ısınıyor ve interneti kesip duruyodu. Hatta adaptöre dokununca yanıyodu resmen. Kablo ile uzattım biraz ve sorunum çözüldü. sen de dene istersen.
tabikide çıkmıyorda zaten uzatma usb ye takmışım adaptörü windows 7de böytle değildi win 8 formatladım driverinide yükledim driveri betaydı ama acaba ondanmı hatta win 7 driverini bile yükledim yinede oluyor uzatmayı değiştim bilgisayarı yüksek performansa aldım bi değişme yok yine gidip geliyor
driveri kaldırıp tekrar kurdum windows u da güncelleştirdikten sonra sorun kalmadı şimdilik gitmiyor saolun cevaplarınız için.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme