Bildirim
ağ parolasını unutturmak istiyorum
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
3 Misafir - 3 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
"İnternet seçenekleri" ilk sayfada "gözatma geçmişi" kısmındaki "sil" butonuna tıklayın. Çıkan pencerede sadece "parolalar" kısmını seçip silerseniz kayıtlı tüm parolaların silinmesi gerekir. -
malesef olmadı. -
Başlat > Çalıştır > gpedit.msc den Tüm ayarlara gel ve "Parolaların kaydedilmesine izin verme" yazan yere çift tıkla ve Etkinleştir de uygula de kapat. bir de öyle dene kardeş. -
arkadaşlar sonunda kendi çabalarımla buldum. kullanıcı hesaplarında ağ parolarını yönet diye bir yer var oradan oluyor. herkese teşekkürler. -
windows disk temizle veya ccleaner gibi 3. parti yazılımlar ile de temizleyebilirsiniz.
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- onarımlar deneniyor
- tlauncher ekran kartı güncelleme hatası
- kullandığınız ağın, tarayıcının veya cihazın ayarları başka biri (ör. ebeveyn ya da yönetici) tarafından kontrol edildiğinden şu anda güvenli arama ayarınızı değiştiremezsiniz
- kopyalanmayan pdf yazıları kopyalama
- sistem kesintileri 100 cpu
- internetim çok yavaş
- 0xc00007b hatası
- ekran kartı resetleme
- bilgisayar wifi görüyor ama bağlanmiyor
- komut istemi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X