arkadaşlar benim 4port us.roboticks modemim var ve ağımı 2 pc ile paylaştırıyorum fakat hat kopmalarında nedense bende sıksık oluyor yani internet kopmasında paylaşımımdaki pc lerlede ağ bağlantısıda kopuyor yani diğer pc leri göremiyorum acaba ağ bağlantısını yanlış mı kuruyorum yoksa bunun başka bir nedeni olabilirmi ?.
cevaplarınız için teşekürediyorum
bence modeminde sorun var. cunku ag kurdugunda modemin swich ini kullanirsin sadece. ya yanlis anlama da ben ag kurmanin mantigini da pek anlamam. eger paylasim klasorleri olusturursaniz onu zaten gorursunuz. ben soyle yaparim ki siddetle herkese tavsiye ederim.
diyelim ahmet isimli bi pc ye baglanmamiz gerekiyo. ben onu ag baglantilarim vs diye ugrasmam. surekli bu pc ye baglaniosam baglandigim klasoru bilgisayarima map ederim (my computer right click> map network drive > sonra da baglanmak istediginiz bilgisayari gosterin) veya ara sira kullaniyosam ve bu ag sacmaliklariyla ugrasmak istemiyosam start>run> \\<bilgisayar ismi veya ip> ben not defterinden hesap mak. e, r.d connect dan exp. a kadar nerdeyse herseyi burdan calistiran biri olarak belki bana cok kullanisli geliyodur ama en azindan sunu biliyorum siz ag kurmayla ugrasirken ben yapmam gereken isleri burdan coktan yapmis oluyorum
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme