Şimdi Ara

Ağ sorunum var Lütfen yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Şuan da yurtta kalıyorum. Kaldığım blokta internet yok hemen yanındaki bloktan bağlanıyorum ama internet çok yavaş ve kopuyor sık sık (kullanıcı çok olduğu için). Sorunum şöyle Netbook'un wirelessı yan bloğun internetini görüyor ama elimdeki rtl8187 chipsetli wifi-link wireless adaptörüm ağı görmüyor. eğer görürse başka bir bloğun internetine giricem çok fazla kullanan olmadığı için. Çok araştırdım ama bir çözüm bulamadım. Yardımlarınızı bekliyorum.

Ağ sorunum var Lütfen yardım..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi matu23 -- 7 Eylül 2012; 0:27:24 >

• Yardımcı olabilecek kimse yok mu acaba?
  • 8187 adaptörün marka ve modeli nedir. Piyasada bir ara o kadar çok dandik 8187 çıktıki 2 metre öteyi bile görmiyenler vardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba ürün bu http://www.dhgate.com/wifi-link-rt8187l-802-11g-54m-wireless-usb/p-ff8080812cf97120012d16ffaa0b2223.html
    Ben ürünü normalde de kullanıyordum. Ama burada bu sorunla karşılaştım.
  • Up

• Up

• Bazı durumlarda driver güncellemesi işe yarayabiliyor. @utkanizmit'in söylediği gibi donanımsal bir problem varsa birşey değişmeyebilirde. Aşağıdaki linkten en son çıkan driver ile aygıtı yeniden kurulum yapın bir de öyle deneyin.

ftp://WebUser:fh7SkVT4@95.130.192.218/cn/wlan/RTL8187L_AutoInstallPackage(Beta).zip

Eğer işe yaramazsa atheros chipsetli bir cihaz almanız en uygunu olur. Zaten verdiğiniz resimdede netbook'un chipseti atheros markaymış.
  • Merhaba Logic_man
    Verdiğin linkte kullanıcı adı ve şifre soruyor.
    Aslında driverın en güncel versiyonunu da denedim. Sorun daha farklı olabilir diye düşünüyorum. Sanırım bu sorunla karşılaşan kimse olmamış.
    Teşekkürler
  • Son olarak Alfa 1000mw denedim yine aynı sorun var. Chipsetle alakalı galiba. Yardımlarınızı bekliyorum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.