|
aga guzel bir uni kazanamamak cok koydu (2. sayfa)
-
-
musluman adamin ickiyle isi olmaz djjdsnsn yani ben
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bölümüne göre değişir. Ben bilgisayar mühendisliği yazacağımdan İstanbul’daki 5-15k arasındaki üniversiteleri değerlendiriyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
bir kereden bir şey olmaz
-
Evet hdhwhdjdj mallık+akademik başarısızlık olarak çok uyuyor bana diye koydum :D
Evet bu çok koyuyor ve içimde kalacak bir daha mezuna kalmayı düşünmüyorum. Ki kalıp 3.senemde gitsem o hissi vermeyeceğini de düşünüyorum. Yetersizlik hissi de oluşturdu bende asla istediğim bölümü istediğim ünide okuyamamak...
Üniversitenin önemini kalitesinden ziyade sizin gibi hypecılar belirliyor. Ego tatmini yapmayı tahmini ne zaman bırakırsınız? Sizin yüzünüzden twitterına BOUN yazan kendini herb.kolog sanıyor
-
hocam ne alaka ?
-
mantikli konustugunu saniyor ama birinin ona gercegi soylemesi gerek
hype'lamak ne demek kanks biliyor musun? Saydigim üniversitelere bile bunlari soyluyorsan bosver konusmayalim
Hocam şöyle düşün o ünileri kazanamamış olmak seni daha çok hırslandırsın ve üniye başladığın zaman bu sahip olduğun hırsla okuldan mezun olduğun zaman o odtü'de, bilkent'te, boğaziçi'nde okumuş meslektaşından daha donanımlı ol. Her alanda kendini geliştir, ingilizce'yi hallet. Sonra geriye dönüp 5 senene baktığında hiç bir şeyinden pişman olma ve kendimi ben zaten en iyi şekilde yetiştirdim diye düşün. Evet o üniler cidden farklı ortamlar ve farklı deneyimler illaki katıyordur ama günün sonunda bütün olay sende bitecek.
-
Bir ihtimal daha var: Yatay geçiş
Artık bilmiyorum nerede okursun ama bir örnek vereyim mesela gazi üniversitesi endüstri mühendisliği kazandın, bölümü de istiyormuşsun hem elinden geldiğince çalışıp 3.5+ ortalama yaparsın ve odtüye geçersin. Yani bu kadar takıntı yaptıysan çok da üzülme, hala bir şansın var zor da olsa.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu olaylar nasil isliyor bilmiyorum ki hic gaziden odtu ie ye gecis hic de mantikli gelmiyor nedense ndnsns
hocam olayın bende bittiğinin farkındayım özellikle ie'de daha cok hissediliyor bence ama şuanda da motivasyon 0 biliyor musun ya:(( hiçbir şey yapasım yok hangi bölümü yazacaksam yazip yatmaya gidecekmisim gibi hissediyorum :/
evet
sen hangi lisedensin ben fenden mezunum
adem tolunaydanım ben de
aaa cok severim o okulu cok da arkadasim vardir bu sene mi mezun oldunuz yoksa 2020 mi
2020 mezunuyum ben. siz yusuf ziyadan mı mezunsunuz
yusuf ziya olsa simdi nerelerdeydim :(
Aksu fenden mezunum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X