Şimdi Ara

aga guzel bir uni kazanamamak cok koydu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
2
Favori
5.646
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yeminlen cok uzuluyorum iki haftadir ya. Gecen sene kazanamadim ki buna cok uzuluyorum bu sene olmadi muhtemelen. icimde cok ukte kaldi bi itu odtu ozu bilkent mezunu olamamak. Bana ne derseniz deyin ben universiteyi cok onemsiyorum, bi odtu havasini koklamadan da bunun kotu olup olmadigini bilemeyiz. Cok uzuluyorum bu duruma. bir daha mezun da cok zor benim icin . kalburustu bi antalya lisesinden mezunum aldigim hayat dersleri cok iyi bu yuzden lisemi ve yurdumu cok seviyorum ama arkadaslarimin hepsi guzel yerlere gittiginden bana da koymuyor degil. Kotu yerlere gidenler de(göreceli) zaten takmiyor hic boyle seyleri . Napicam ya pff

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Bende senle aynı durumdayım hayat devam ediyor ama

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hangi lisedeydin antalyada

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben de ilk başlarda yaşadım bu duyguyu ama sonrada alışıyosun. İçinde bir ukte olarak kalıyor vb.

• ben üni değil de özellikle hayalini kurduğum bölüme gidemediğim için üzgünüm ama hayat devam ediyor. Elimde olanla en iyi ne yapabiliyorsam onu yapıcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-45D1DBC07 -- 11 Temmuz 2021; 19:54:12 >
  • Ben de istediğim üniversiteye gidemeyecegim 18×0,9 falan gelmediği taktirde. Ki o da çok düşük ihtimal... ;( En azından 18-19 arası 18e yakın gelse yazabilirim bir şeyler

• ya ayni sey iste napiyim ben odtu itu bilkent olmadan ie okumayi :((

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu tamamen forumda ne kadar kaldığına bağlı. ilk 15 bin lise faktörü,kapasitr faktörü biraz. 15k'da itü endüstri de yok. ha odtü malzeme okursun, odtülü olursun . olum takmayın lan, ben denemelerdeki sene başından beri en düşük netimi burada yaptım ki berbat bir net. burada 30-40k yapacak olup ağlayanlardan değilim o derece kötü

• aga boyle hayat olmaz olsun :((

• Ben de anlayamadim ne eksik ya. Zeka var calisma var ama olmadi 2 senedir kustum her seye artik :((

• Shesmovedon kullanıcısına yanıt
    Antalyalimisin

• GenelKültürAbidesi kullanıcısına yanıt
    kafayi yerim ben yav

• Büyük ihtimal 2-3 soruyla boğaziçi ekonomi kaçırmış olacağım ama yapacak bir şey yok önümüze bakmak lazım

• Ray Allen 20 kullanıcısına yanıt
    neresi gelecek boun econ 2 3 soruyla kacacak kadar iyi yaptiysan bir yolu bulursun zaten biz napalim :)

• kardeş konyaaltına yakınsan yarın gel bir bira içelim

• patheticmuggle kullanıcısına yanıt

Hocam senin profildeki cansu mu jhdgsjdshsdk

Tarihin ilk mezunu

• Aynı mantaliteyle ikinci mezuna kaldım. Yine olmayacak muhtemelen... Hayat devam ediyor, yolumuza bakıcaz artık. Alternatifler de çok kötü değilmiş bunu şimdilerde öğreniyorum. Sıkma canını yoluna bak.

• zoilist kullanıcısına yanıt
    Hocam neler var alternatifler

• köprüden önce son çıkış kullanıcısına yanıt
    kardeş konyaaltı dedigin nedir senin icin laraya gelirim ama ickiye karsiyim bu aralar

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.