< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jamesbrown0fnatic -- 8 Ocak 2023; 15:57:35 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jamesbrown0fnatic -- 8 Ocak 2023; 15:57:35 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
arbeit macht frei. sigara mast. püf püf var mı bir de ? |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Ben de genelde böyle olduğum zamanlarda elimden telefonu bırakıp tüm teknoloji ile arama mesafe koyuyorum bir kaç gün ya da bir hafta falan iyi geliyor. Siz de belki böyle yapabilirsiniz. Ayrıca jimnastik ve egzersiz sporları da insanın kendisine gelmesine yardım ediyor. Tabi imkan varsa yüzme ya da daha profesyonel sporlarla da iş görebilirsiniz. Ancak bunlar sadece genel geçer öneriler. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jamesbrown0fnatic -- 8 Ocak 2023; 20:53:59 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
ne kız var ne arkadaş var bende, çevrem yok bunalıyorum bazen tek çıkıp dolaşıyorum eve geliyorum pc de takılıyorum. (1-2 arkadaşım var fakat onlar kendi halinde). Ben sorunumu yanlızlığa bağlıyorum |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |