Şimdi Ara

Ağaç Yanıyorum Diye Bağırdı :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün sabah saat 10.30 sıralarında bir ağacın "yanıyorum ulaan" diye bağırması vatandaşlarda şok etkisi yarattı.Önce yangın var sanıp haber ekibimiz arayan sonra kovalarla ağaca su dökmeye başladılar."O şekilde değil lan yanıyom içten yanıyom ulaaan" diye bağıran ağaca ikinci defa şok geçirerek bakan çevre halkı ne olduğunu anlayamadı.O sırada bir dal çıkaran ve çevreye doğru sallayan ağaç haber ekibimizin olay yerine gelmesiyle yön değiştirdi ve ekibimize saldırdı.Ağacın salladığı şeyin ne olduğu ancak ekibimizden birkaç kişinin temiz duygularının ağaç tarafından hopppidi hoppidi oynanmasıyla anlaşıldı.Her gece yanına insanlar tarafından araba çekildiğini ve arabaların içinde alem yapıldığını söyleyen ağaç "peki biz ne yapalım" diyerek ekibimizde konuk haberci olarak bulunan Orta Dünyalı bir Ent'e tecavüz etti.Ahlak zabıtası tarafından yakalanan ve vatandaşlar tarafından linç edilmekten son anda kurtarılan ağaç "amacım daha temiz bir dünyadır ama kirlenmek de güzeldir ehe ehe" dedi.Bakırköy Ruh ve Sİnir Hastalıkları Hastanesi'nin bahçesine dikilen ağacın sapıklıklarının devam etmesi halinde kesileceği ve Fuhuş Masası'na masa olarak konulacağı sızan bilgiler arasında.Daha sonra görüşlerini aldığımız Ent ise" Orta Dünya'da garip gurup yaratıklar en fazla insanı yerdi burda ise ..." dedi ve sonunu getiremeyerek göz yaşlarına boğuldu.

LÜTFEN ÜSTTEKİ RESME DİKKATLİ BAKINIZ :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANKARAGUCLUcoMeBaCK -- 9 Şubat 2008; 11:40:05 >

• Up Up UpUpUp
    Up Up Up Up
    Up Up Up Up
    Up Up Up Up
    Up Up Up Up
    Up Up Up Up
    Up Up UpUp Up
    Up Up Up
    Up Up Up UpUp
    UpUpUpUpUpUpUp Up UpUp
  • süper

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.