Şimdi Ara

agalar bu fiyata bu ekran kartı nası oluyor bi bakıverinn (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
1.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: burak451905

Faturali ss isteriz yarin manisadan atlar giderim

Vay toprağım bende manisalıyım nerede oturuyosun ? [
  • aga senin diğer başlığı silmişler?
  • aynen acımadan silmiş vicdansızlar anlamadım bende niye sildiklerini ama vardır bişey heralde. terso bi kelime de etmedik ama neyse sineye çekelim

valla aga o dediğim bilgisayarcı öle yanlış yapacak biyer değil. yılların bilgisayarcısı. peder hep ordan alışveriş yapardı. ben 3 defa bilgisayar aldım ordan hiç birinde de sıkıntı olmadı. arıza olduğunda da hep ilgilendiler. güvenilir bi yer yani ama o fiyata bende çok şaşırdım tekrar tekrar baktı hatta ama öle yani 340 lira dedi. ayrıca işlemci de çok ucuz gibi geldi bana 290 lira dedi x6 6100 işlemciye. anakartı da ucuz söledi gibi sanki asus m5a97 anakarta 120 lira dedi bunlarda da var bi acayiplik dimi agalar??????? fiyatlar ucuz değilmi sizcede??????

• sazan.avi
  • Bu adamın o dükkanın gerçek sahibi olduğuna eminmisiniz ?dükkanı batırmak isteyen birisi olmasın o ?acele gidip veresiye defterini ucuza kapmak lazım
  • Böbrek.avi
  • valla herşey yarın belli olacak agalar gidecem alacam direk yani bilmiom artık bi sıkıntı fln olursa da geri götürür değiştiririm herşey bu kadar ucuz olmamalı hakketen anlayamadım bende neyse böle olması daha iyi tabi benim için bi sıkıntı yok
  • Varmı bir gelişme :)
  • hacı gelişmeler çok iyi. bugün gittim kasayı sipariş ettim. dün 7870 i soruver dedim o da diğerinden 60 lira daha fazla dedi. o zaman dedim onu alalım dedim. yani POWERCOLOR HD7870 2gb 256 bit gddr5 ekran kartını !!400!! liraya almış oldum nasıl oluyo hala anlamış değilim. bugün orda satan ablaya da sordum abla dedim nası oluyo bu kart daha pahalı fln dedim. karıştırma dedi boşver dedi sana o fiyat dedi. ben dedim o zaman 10 tane fln alyım o karttan dedim. olmaz dedi bu sadece sana özel fiyat fln dedi. neyse dedim fazla kurcalamıyım şimdi bi de olmaz molmaz artık aldık yani kartı. bilgisayar gelince de faturasını atcam buraya
  • Beyler arkadaş hikaye yazıyor,kanmayın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenyali_

aynen acımadan silmiş vicdansızlar anlamadım bende niye sildiklerini ama vardır bişey heralde. terso bi kelime de etmedik ama neyse sineye çekelim

valla aga o dediğim bilgisayarcı öle yanlış yapacak biyer değil. yılların bilgisayarcısı. peder hep ordan alışveriş yapardı. ben 3 defa bilgisayar aldım ordan hiç birinde de sıkıntı olmadı. arıza olduğunda da hep ilgilendiler. güvenilir bi yer yani ama o fiyata bende çok şaşırdım tekrar tekrar baktı hatta ama öle yani 340 lira dedi. ayrıca işlemci de çok ucuz gibi geldi bana 290 lira dedi x6 6100 işlemciye. anakartı da ucuz söledi gibi sanki asus m5a97 anakarta 120 lira dedi bunlarda da var bi acayiplik dimi agalar??????? fiyatlar ucuz değilmi sizcede??????

Fx 6100 Vatan da yuzde 25 ındırımde 260 Tl oluyor,akakcede 265e var

• Vortex II satıyosa bende alim

• quote:

Orijinalden alıntı: kenyali_

hacı gelişmeler çok iyi. bugün gittim kasayı sipariş ettim. dün 7870 i soruver dedim o da diğerinden 60 lira daha fazla dedi. o zaman dedim onu alalım dedim. yani POWERCOLOR HD7870 2gb 256 bit gddr5 ekran kartını !!400!! liraya almış oldum nasıl oluyo hala anlamış değilim. bugün orda satan ablaya da sordum abla dedim nası oluyo bu kart daha pahalı fln dedim. karıştırma dedi boşver dedi sana o fiyat dedi. ben dedim o zaman 10 tane fln alyım o karttan dedim. olmaz dedi bu sadece sana özel fiyat fln dedi. neyse dedim fazla kurcalamıyım şimdi bi de olmaz molmaz artık aldık yani kartı. bilgisayar gelince de faturasını atcam buraya

Bekliyoruz hocam

• vortex ii soruveriyim hacı satıolarsa sana da göndertirim.
  • 700 TL lik POWERCOLOR HD7870 2gb 256 bit gddr5 ekran kartını 400 TL ye almışsın şanslısın gerçekten

• hakketen allahın sevdiği kuluymuşum nasıl oluyo bi türlü akıl sır erdiremedim ablaya soruyom karıştırma boşver dedi bana sen al dedi yani inş bi sıkıntı fln olmaz
  • newegg'de referans tasarım powercolor 7870 bile 260 dolar. yani 260x1.8=468 lira. sana imkanı yok 400'e satamaz. ya sen burda milleti kekliyorsun, ya da adamın sana sattığı kart çalıntı.
  • bilmiorum artık bana denilen o burda milleti keklesem elime ne geçecek??? çalıntı olduğunu da düşünemiorum çünkü orası yıllardır hizmet veriyor ve güvenilir bir yer neyse fatura gelince direk buraya fotosunu atacam zaten.
  • elimde o kalmamış ama bak hemen onun kardeşi 6850 var onuda 340değil 330a vercem diye kitlerler.
  • neden öyle bişey yapsınlar ki aga?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.