Şimdi Ara

agalar bu fiyata bu ekran kartı nası oluyor bi bakıverinn

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
1.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bugün bilgisayarcıya gittim de powercolor 2 gb 256 bit gddr5 hd 7850 ekran kartı sordum. 340 lira dedi bu işin içinde bi ****lik var mıdır nası oluyo fiyat normal mi arkdşlar???

• çok ucuz,bir problemi olabilir yada hd7850 olmayabilir.
  • hacı valla bilgisayarcıya sordum Ada-net o söyledi bu fiyatı gözümün önünde baktı bütün özellikler bu şekilde 7850 dedi bende anlamadım. büyük ihtimal alcam ama inş bi problem çıkmaz. siz ne düşünüyonuz bu konuda?
  • o fıyata olması ımkansız..su anda 1 gb lık model bıle pıyasada en ucuz 450 tl cıvarı..o fıyat ıse durdugun kabahat gıt alabıldıgın kadar al..ger kalanı karla satarsın..
  • hacı nası oluyo o bi sıkıntısı fln yoktur inş. 1gb sandım bende değil dedi aynı bu şekilde dedi özelliklerini falan. ilerde bi sıkıntı çıkmaz heralde dimi????
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenyali_

hacı nası oluyo o bi sıkıntısı fln yoktur inş. 1gb sandım bende değil dedi aynı bu şekilde dedi özelliklerini falan. ilerde bi sıkıntı çıkmaz heralde dimi????

Al hocam bişi olursa geri götürürsün fişini faturasını falan sakla.
  • aynen doğru diyon aga nası olsa Ada-netten alıyom yani denizlide nası olsa bi sıkıntı olursa artık yakalarına yapışırım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bilgisayarcı dediğini anlamamıştır yada senin anlamadığını düşünmüştür. Bu kartların firmalara geliş fiyatları çok daha fazla onun satması mümkün değil. Bayi fiyatından 480-500 arasına alınır ama 350 çok komik. 6850 den bahsediyordur o.
  • valla bilmiom hacı iki-üç defa baktı nası oluyo diye o da aynı yani fiyat 340 lira neyse çaktırmayalım alalım da şimdi yanlışlık falan olmuştur belki uyguna getirmiş oluruz
  • hahahahahah dolardır la o yanlıs bakmış

• quote:

valla bilmiom hacı iki-üç defa baktı nası oluyo diye o da aynı yani fiyat 340 lira neyse çaktırmayalım alalım da şimdi yanlışlık falan olmuştur belki uyguna getirmiş oluruz

Hocam kendine alınca 1 tanede benim için al sende 360 liraya alayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sonyali

hahahahahah dolardır la o yanlıs bakmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• HACI özellikle ona baktı işte dolarmı diye ama dolarda değil bildiğin lira yani artık isteyene alırım burdan 400 e veririm bak haberiniz olsun:D
  • Faturali ss isteriz yarin manisadan atlar giderim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tamam olmazsa yarın ben kartı alıyım da faturasını resim olarak atacam buraya bi yanlışlık yoktur inş ha yoksa da burdan siparişlerinizi alırım arkdşlar
  • quote:

bugün bilgisayarcıya gittim de powercolor 2 gb 256 bit gddr5 hd 7850 ekran kartı sordum. 340 lira dedi bu işin içinde bi ****lik var mıdır nası oluyo fiyat normal mi arkdşlar???

Powercolor 2 gb 256 bit gddr5 hd 7850 ekran kartı na 340 değil 350-360 TL hemen gönderirim banada alın
  • toptan alır satarım bak
  • yok öle 400 liraya gönderiyoz aga bize gelişi öle zaten
  • quote:

hacı nası oluyo o bi sıkıntısı fln yoktur inş. 1gb sandım bende değil dedi aynı bu şekilde dedi özelliklerini falan. ilerde bi sıkıntı çıkmaz heralde dimi????

reis. donaımların harıka tam benım ıstedıgım kasayı yapmışsın. ozellıkle 7850 ekran kartı manyak bıse...
  • quote:

bugün bilgisayarcıya gittim de powercolor 2 gb 256 bit gddr5 hd 7850 ekran kartı sordum. 340 lira dedi bu işin içinde bi ****lik var mıdır nası oluyo fiyat normal mi arkdşlar???

sana 1 gb 256 bit in fiyatını söylemiş olabilir oda değilse o 7850 değildir güvenme oraya mesela ben sistemime Powercolor ATI HD7850 PCS+ 2GB 256 Bit ekledim 509 TL ye geliyor bana tabi bu toplama olarak yani diğer bileşenlerle birlikte aldıgım için bu fiyata normalde daha pahalı ...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.