arkadaslar bunun hakkında bilgisi olan varmı bu nasıl bi teknolojidir hayret ya Tıkla izle
eleman da artiz, ıslık filan
ehehhe vistamıdır nedir bu.. kullanımı çok eğlenceliymiş..
dostum bu monitörden değil. linux ın 3 boyutlu masaüstü eklentisi sayesinde böyle oluyor. ekranın özelliği sadece dokunmatik olması başka bir özelliği yok.
Vistanın japonyadaki tanıtımında vardı böle 3D efektler ama bu kadar değildi, gerçekten şahane bişi, bana birden uzay gemilerini falan hatırlattı hehehe.
kısa süre sonra o ekran parmak izlerinden görünmez bile,(bizde yokya b*k atalım :D )
Tom Cruise'un oynadığı Minority Report (Azınlık Raporu) filmini seyredenler varsa, benzer şekilde elle kontrol edilen holografik görüntüler vardı. O sahneleri hatırlattı bana. Etkileyici olmuş.
ben en sinir olduğum şeylerden biri monitörün ellenmesidir
bu lcd bende olsa hergün biriyle kavga ederim herhalde
hoşbişeymiş,öte dünyalardan gelme gibi
adamamın kolu yorulur be bence işe yaramaz
yahu dokunmatik ekrana herkes neden bu kadar şaşırdı anlamadım yahu ilginç olan linux da yüklü olan eklenti.
bazı arkadaşlara katılıyorum monitörün sadece dokunmatik özelliği var..gerisi yazılımla
Eleman kullanırken mikrofonu devirdi ya. Bu ekranı kullanırken çay felan da içilmez artık :)
PhotoShop
quote:
Orjinalden alıntı: Burak[Alper]
PhotoShop
açıkcası ilk başta bende inanmakda tereddüt ettim.. bir ara adam pencereleri sürükleyip diğer masaüstlerine atarken ekrandan düşecekmiş gibi geldi.. aslında yapılması çok zor birşey değil..
quote:
Orjinalden alıntı: etez
ben en sinir olduğum şeylerden biri monitörün ellenmesidir
bu lcd bende olsa hergün biriyle kavga ederim herhalde
al bendende o kadar hocam.ama guzel cıhaz hakkını vermek lazım
çook manyak bi şey yalnız herifin keyfi de pek bi yerindeee
aboww on neyn ekran dönayı haha linux kullananlar bilir 3b olayını ama monitor güzel
gerçek ten hoş bi olay ama biz alışmışız klavye ye abanmaya grektiğinde oyun oynarken basıyorum yumruğu klavye ye atıyorum mause u duvara ucuz edevatlar sonuç olarak ama monitör için aynısını sölemek zor
quote:
Orjinalden alıntı: palakash
gerçek ten hoş bi olay ama biz alışmışız klavye ye abanmaya grektiğinde oyun oynarken basıyorum yumruğu klavye ye atıyorum mause u duvara ucuz edevatlar sonuç olarak ama monitör için aynısını sölemek zor