Şimdi Ara

agalar bu fiyata bu ekran kartı nası oluyor bi bakıverinn (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
100
Cevap
0
Favori
1.971
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: kenyali_

saolun arkdşlar. işte biri bişey dedimi arkasından 10 kişi daha gidio sazan gibi. bazı arkdşlar bilgisayardan kıçını kaldırmıyo maalesef sadece internetteki fiyatlara bakarak burada ahkam kesiyolar. bu daha bişey değil ztn faturanın ss sini attığımda asıl kapağı o zaman görecekler

Dostum urunun yurtdisi fiyati dahi senin aldigin fiyattan fazla bakma sansli gunundeymissin arkadaslarda inanmamislar ama anlayamadiklari bir yer var ki yalan atsan eline ne gecicek neyse tekrar hayirli satislar keyfini cikarmaya bak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Unborn -- 14 Eylül 2012; 1:13:10 >
  • quote:

agalar bu fiyata bu ekran kartı nası oluyor bi bakıverinn

alın bu resim da salakça bişey için kandırılcağını zanneden paranoyaklara gelsin.

Vayy be.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Unborn

quote:

saolun arkdşlar. işte biri bişey dedimi arkasından 10 kişi daha gidio sazan gibi. bazı arkdşlar bilgisayardan kıçını kaldırmıyo maalesef sadece internetteki fiyatlara bakarak burada ahkam kesiyolar. bu daha bişey değil ztn faturanın ss sini attığımda asıl kapağı o zaman görecekler

Dostum urunun yurtdisi fiyati dahi senin aldigin fiyattan fazla bakma sansli gunundeymissin arkadaslarda inanmamislar ama anlayamadiklari bir yer var ki yalan atsan eline ne gecicek neyse tekrar hayirli satislar keyfini cikarmaya bak.

Bi pm attım baksana.

• 600 küsür lirayı bayılmış karta gelmiş burda 300 bilmem kaça aldım diyor diyemiyor da fiyatta yanıldım satıcıda hatalı giriş yapmış diye :)
    şimdi rahat uyu ''vayy be adam 300 lira vermiş 7870'e dedik ve yedik tepe tepe kullan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-41A94D448 -- 14 Eylül 2012; 3:07:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Normandia_06

600 küsür lirayı bayılmış karta gelmiş burda 300 bilmem kaça aldım diyor diyemiyor da fiyatta yanıldım satıcıda hatalı giriş yapmış diye :)
    şimdi rahat uyu ''vayy be adam 300 lira vermiş 7870'e dedik ve yedik tepe tepe kullan

aslında çoluk çocukla muhatap olmak istemiyorum ama iyi dinle.

sana burda bunu kanıtlama gibi bi uğraşım yok

bi insan mallığına doymasın. seni kandırsam ne olur kandırmasam nolur 300 liraya aldım diye yedirsem ne olur 200 liraya aldım diye yedirsem ne olur. sen nes kimsin ki?

sana kanıtlamak için değil sırf söz verdiğim için faturayı buraya ss atıcam.

zoruna gidiyorsa da bu konuya bakmayıp defolup gidersin. ok?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kenyali_ -- 14 Eylül 2012; 14:10:57 >

• Çok şanslısınız güle güle kullanın satıcı bir hata yapmış 7870 i size 6850 fiyatına vermiş sakın uyandırmayın adamı.
  • quote:

quote:

600 küsür lirayı bayılmış karta gelmiş burda 300 bilmem kaça aldım diyor diyemiyor da fiyatta yanıldım satıcıda hatalı giriş yapmış diye :)

bi insan mallığına doymasın. seni kandırsam ne olur kandırmasam nolur 300 liraya aldım diye yedirsem ne olur 200 liraya aldım diye yedirsem ne olur. sen nes kimsin ki?

senin nes kim olduğun belli

• Faturasını merak ediyorum...
  • quote:

quote:

@kenyali

Yerinde olsaydım şükür namazı kılardım
    Kartın hayırlı olsun.diğer sistem bileşenleriniz nedir?

• quote:

Orijinalden alıntı: cobi

sazan.avi

Ağzımdan aldın.
  • kardeş firmanın adını yerini felan belirtirmisin oem kısmına darbe düzenliyeceğizde dh halkı olaraktan :D
    Böyle birşey olsa forum oraya akar
  • bende çekiyim dxdiag yolliyim gtx680 i 100tl ye aldım diyim. fatura lazım fatura şöyle 7870...........fiyat
  • takip
  • Kenyali sseni sabrından dolayı tebrik ediyorum. Kendimi senin yerine koyuyorumda sinirden monitörü kırardım. Gtx 680i 100tlye alan arkadaşa söylüyorum. İnanmıyosan inanma kardeşim. Kenyalinin babasıyla yakın bi arkadaş demekki satıcı. sen aynı karta 500 lira verdin de zoruna mı girdi de milletide inandırmamaya çalışıyosun..

Kenyali dostum kart yeniden hayırlı olsun sırf inanmayan arkadaşların sözlerini görmemek için 'Bu konuyu görmek istemiyorum'

• il ilçe nedir ? merak ettim

http://www.webrehberi.net/firmalar/34231-duzici-ada-bilgisayar-ltd-sti.html

bahsettiğiniz yer bumu ?
  • quote:

hacı valla bilgisayarcıya sordum Ada-net o söyledi bu fiyatı gözümün önünde baktı bütün özellikler bu şekilde 7850 dedi bende anlamadım. büyük ihtimal alcam ama inş bi problem çıkmaz. siz ne düşünüyonuz bu konuda?

hocam merhaba adapazarinin neresinde bu yer? Şimdiye kadar duymadığım için kendimden utanıyorum. 340 tl ye 7850 veriyor demek? Adresi bi verirmi sin iş çıkışı çıkarma yapacağım...

• Kar hesaplaması var . Mesela bayilik alan bir dükkana bayisi 50$ lık bir ürün verecek . KDV dahil olmadığı için ve de dolar 1.80 civarında düşünürsek ;

50x1.80 = 90 TL
    90x1.18= 106,2 TL
    Birde %15 Dükkanın karı var (Dükkandan dükkana değişiklik gösterebilir) 106x1.15 = 122 TL ediyor .

Normalde böyle hesaplanır . Yani bizim dükkanda öyle . Başkalarını bilemem .
  • quote:

Orijinalden alıntı: DevrimSeven60

Kenyali sseni sabrından dolayı tebrik ediyorum. Kendimi senin yerine koyuyorumda sinirden monitörü kırardım. Gtx 680i 100tlye alan arkadaşa söylüyorum. İnanmıyosan inanma kardeşim. Kenyalinin babasıyla yakın bi arkadaş demekki satıcı. sen aynı karta 500 lira verdin de zoruna mı girdi de milletide inandırmamaya çalışıyosun..

Kenyali dostum kart yeniden hayırlı olsun sırf inanmayan arkadaşların sözlerini görmemek için 'Bu konuyu görmek istemiyorum'

yav he he

• quote:

Orijinalden alıntı: iceman_54

quote:

hacı valla bilgisayarcıya sordum Ada-net o söyledi bu fiyatı gözümün önünde baktı bütün özellikler bu şekilde 7850 dedi bende anlamadım. büyük ihtimal alcam ama inş bi problem çıkmaz. siz ne düşünüyonuz bu konuda?

hocam merhaba adapazarinin neresinde bu yer? Şimdiye kadar duymadığım için kendimden utanıyorum. 340 tl ye 7850 veriyor demek? Adresi bi verirmi sin iş çıkışı çıkarma yapacağım...

adapazarında adanet diye sadece internet cafe var bilgisayarcı yok ve adapazarında bilgisayarcılar mal alırken ölücüdür mal satarken malları altın değerindedir ucuza mal vermez büyük ihtimalle adapazarı değildir.

• heaaa. Aynen. Geçen yeni caminin orda nt nin yanında bi dükkan var 6850 sordum adam 530 lira dedi...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.