Şimdi Ara

agar io da inanılmaz hızlı küçülme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
4.452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bugün avrupa serverinde oynarken inanılmaz hızlı küçülüyorum sizdede varmı bu tadı kalmadı öyleyse3-4 dakikada sıfırlanıyorum yemessem

• bende farkettim bugün bendede oldu baya kötü bişey acaba niye oldu sayfayı yenileyince düzeliyor ama ben arkadaşımın yanına gittim 1. oldum 2 dk sonra skor 10 a düştü napcaz ya çözüm bulursan yaz
  • Bende hiç olmadı bugdur o.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Omisis046 kullanıcısına yanıt
    Hacı farkettimde cok seri boşluğa basınca oluyor denesen bi ben bide leptopda deneyim Allahım inşallah benden kaynaklanıyodur ya oyunda sorun olmasında
  • Boşluğa basınca bölünüyorsun kardeş, ne bugu

Hacker ha
  • Biliyorum kardeşimde 41 lvlim başladığımda skor 50 oluyor direk bölünüyorum sorun yok ancak bölündüğüm zaman hızlı hızlı spaceye basınca kücülüyor zaten normaldede kücülüyor ama az az kücülüyor benm dediğimde kocamanken bile ışık hızında kücülüyorsun bu arada nicke takılma bi videoda gördüm ordan aldım :D ya valla bi çözüm bulun suna ya kocamanken yani skor 5000 diyelim ard arda space basınca cok hızlı kücülüyor bugün oynarken aynısı takım arkadaşımdada oldu ? (kücülmek derken bölünmekden bahsetmiyorum)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hackerturk12 -- 29 Ağustos 2015; 7:27:25 >
  • evet ortakla oynuyorduk ikimizde 1000 kusurduk bolune bolune milleti yiyoruz ama bi baktim daha 700-800 lerdeyiz inanilmaz hizli kuculuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ffa ve experde ortaklik yapip space taktigi ile oynarak milleti yediginizden oyunda puan hizli dusuyor
    Eger ortak oynayacaksan party modu var.
    Ama ffa da tek takilmak ddaha zevkli herkes tekken

• Kolay level kasma taktigi yok mu oyunda

• hahaha bilmeyenler toplanmış

Söyleyeyim, oyunun sahibi Zeach 4 saat önce güncelleme yaptı. Takımcılar artık takımlaştıkça aşırı hızlı küçülüyor. Artık o salak şekilli DH'nizle terör estiremeyeceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Remzi Bolton

hahaha bilmeyenler toplanmış

Söyleyeyim, oyunun sahibi Zeach 4 saat önce güncelleme yaptı. Takımcılar artık takımlaştıkça aşırı hızlı küçülüyor. Artık o salak şekilli DH'nizle terör estiremeyeceksiniz.

Çok iyi oldu takım olan bebeler yüzünden sinir krizi geçirip oyunu bırakmıştım, hemen tekrar giriyorum.

GİRDİM YOK ÖYLE BİŞEY TAKIMCILAR HALA VAR SİNİR OLDUM ÇIKTIM YİNE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Orlando DeJoseph -- 29 Ağustos 2015; 9:18:55 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Orlando DeJoseph

quote:

Orijinalden alıntı: Remzi Bolton

hahaha bilmeyenler toplanmış

Çok iyi oldu takım olan bebeler yüzünden sinir krizi geçirip oyunu bırakmıştım, hemen tekrar giriyorum.

GİRDİM YOK ÖYLE BİŞEY TAKIMCILAR HALA VAR SİNİR OLDUM ÇIKTIM YİNE

Europe'da oyna.

• quote:

Orijinalden alıntı: hackerturk12

Hacı farkettimde cok seri boşluğa basınca oluyor denesen bi ben bide leptopda deneyim Allahım inşallah benden kaynaklanıyodur ya oyunda sorun olmasında

Aga boşluğa basınca bölünüyon zaten. Çok hızlı basarsan en küçük parçaya kadar bölünürsün.

• Yaktın bizi Zeach party mod da zevkli olmuyor ki ya of
  • Ben biraz arastirma yaptim.Kisacasi oyunu artik 2 kisi beraber oynayamayacaksiniz.
    3000 bin skorda olan biri 2 saniye de bir 15 skor kaybeder
    2000 skorda 11-12 yuk.
    Ayrica atilan w nin degeru dustu atarken sizden 18 eksilir 15 fln geliyor
    Baska agar serverler var orda oynayalim bence

• arkadaşlar 62 lvdeyim ve oyunun kurdu oldum denebilir ama tr de oynamıyorum.
    Teorime göre hızlı hızlı space basılınca oyun otomatik olarak seni küçültüyor ve bunuda milletin kendi arasında takım olmaması için yapıldığını zannediyorum.
    Sadece space ile değil tahminime göre 10 adetten fazla w atarsanız tekrar küçülmeye başlıyorsunuz
    hepsi takım olmak için etkin şeyler yani bu saatten sonra takım olmak imkansız gibi birşey.
    takım olmadan EU server de 3000 yaptım kimseyi yemedim oyunun 1. si nerden baksan 10.000 di ama 5 dakika içinde kimseyi yemedim oyunda 1. oldum
    aşırı bir düşüş oluyor saniye 10 puan yani 1 dakikada 600 eksiliyor.
  • 73 LVL ADMİN-TR-PRO (İSİMİ KULLANMAYIN YERLER) BEYLER EĞER ZEHİRLENİRSENİZ 1-2 sn. de bir 10 puan düşersiniz takım arkadaşınıza yenilip tekrar girin düzelin.

TEAMS(Takımlarım): GM+MAT+NO+Zırh+Green+Ae
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sistem Destek

73 LVL ADMİN-TR-PRO (İSİMİ KULLANMAYIN YERLER) BEYLER EĞER ZEHİRLENİRSENİZ 1-2 sn. de bir 10 puan düşersiniz takım arkadaşınıza yenilip tekrar girin düzelin.

TEAMS(Takımlarım): GM+MAT+NO+Zırh+Green+Ae

Saol hemen bu ismi kullanacağım

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.