Şimdi Ara

Agatha Christie kitap önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
2.607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar ben agatha christienin 10 kücük zenci adlı kitabini okudum ve cok begendim yine bu tarz akici ve cok uzun olmayan hangi agatha christie kitabini önerirsiniz (beklenmeyen misafiri pek begenmedim)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi megadenmen -- 4 Mart 2015; 22:58:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Aynı şeklilde 10 küçük zenciyi okudum sadece yardımcı olabilecek birisi varsa mesajı alıntalayabilir mi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • On Küçük Zenci demeye gelmiştim Doğu Ekspresi'nde Cinayet de adı çok duyulan bir roman ama okuyanlardan tavsiye alalım iyi olur Daha önce bir iki kitabını daha okumuştum Ölüm Çığlığı, 16.50 Treni gibi. Maalesef çok aklımda kalmamış ama sanırım 16.50 Treni'ni daha çok beğenmiştim.
  • Bende Ölüm Sessiz Geldi ile başlıyacam.Bitirince yorum atarım.

• doğu ekspresi
  • Ölüm Sessiz Geldi'yi okuyup bitirdim kitap çok güzeldi.Yazar beni sürekli ters köşeye düşürdü.
  • Yazarın yazdığı ilk kitaplardan başlaman en iyisi. Çünkü benim bi arkadaşım bilmeden almış ve ağır bi spoiler yemişti Dersimiz Cinayet ve Büyük Dörtler i öneririm ben
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kitap Önerisi
    3 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Siz bi Roger Ackroyd Cinayeti'ni okuyun teşekkürleri sonradan da alırım
  • Çarpık evdeki cesetler olabilir hem heyecanlı hem de kısaydı

• ArchiStudent kullanıcısına yanıt
    Haha bende on kucuk zenci demeye gelmistim arkadas okumus

• Üçüncü kız.

• Beklenmeyen Misafir.
  • Agatha Christie'nin 60'ın üzerinde romanı yayımlanmıştır. Bunlar AK yayınevi, AKBA yayınları ve özellikle Altın kitaplar Polis Romanları Serisinde çıkmıştır. Şu anda Hatırladıklarım,
    Ölüm Çığlığı
    Pembe Evdeki Ölü
    Ölünün Aynası
    Şeytan Dönemeci
    Çarpık Ev
    Sevimli Örümcek
    Porsuk Ağacı Cinayeti
    Ölüm Meleği
    Zehiri Kim Verdi
    Sonuncu Kurban
    Tavuşkuşu cinayeti

Sayılabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ertie -- 13 Kasım 2015; 18:10:43 >
  • Hercule Poirot roman serisini okumanızı öneririm.
    Ölüm Sessiz Geldi' den başlayıp Ve Perde İndi' de bitirin. 33 kitap toplam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunus626emre

Hercule Poirot roman serisini okumanızı öneririm.

Hercule Poirot zaten Agatha Christie'nin kitaplarındaki dedektif kahramandır. Hemen her kitabında vardır. Çözüme onun üzerinden ulaşır...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ertie

quote:

Hercule Poirot zaten Agatha Christie'nin kitaplarındaki dedektif kahramandır. Hemen her kitabında vardır. Çözüme onun üzerinden ulaşır...

Hocam Agatha Christie'nin 80den fazla kitabı var.
    Kiminde Miss Murple kiminde Tommy ve Tuppence kiminde de Başmüfettil Battle dedektiftir.

• quote:

quote:

quote:

Kiminde Miss Murple kiminde Tommy ve Tuppence kiminde de Başmüfettil Battle dedektiftir.

Saptamanız doğrudur. Ancak Hercule Poirot en fazla kullanılan karakterdir. Miss Murpl ondan sonra kullandığı karakterdir. Kitap sayısına gelince sayı tam olarak bilinmemektedir. Ben de AK kitapevinden yaklaşık 40-45 tane, Akba yayınlarından 20-25 tane, Altın kitaplar polisiye serisinde 10-15 tane kitabı var. Bunun dışında Agatha Christie'nin Kara dizi serisinde de yayımlanmış kitapları mevcuttur. Ak kitapları, akba yayınlarını daha sonra(Yer yokluğu nedeniyle) sattım ama kara dizi ve Altın kitaplar halen kütüphanemdedir. Bu kitapların kaç adedi orijinal Agatha Christie kitabıdır bilmiyorum. Çoğunluğu bende mevcut. Size bir örnek vereyim. Detektif Mayk Hammer'in yaratıcısı Amerikalı yazar Mickey Spillane'nin 1955 yılına kadar yanlış hatırlamıyorsam 5 adet romanı (Kanun Benim, Öp beni Öldüresiye v.s)yayınlamıştı. Türkiye de o dönemde plastik yayınlardan ve Çağlayan cep kitaplarından 40-50 civarı Mayk Hammer kitabı yayınlandı. Büyük bir kısmının çevirenler tarafından yazıldığı söylentisi vardı.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Saptamanız doğrudur. Ancak Hercule Poirot en fazla kullanılan karakterdir. Miss Murpl ondan sonra kullandığı karakterdir. Kitap sayısına gelince sayı tam olarak bilinmemektedir. Ben de AK kitapevinden yaklaşık 40-45 tane, Akba yayınlarından 20-25 tane, Altın kitaplar polisiye serisinde 10-15 tane kitabı var. Bunun dışında Agatha Christie'nin Kara dizi serisinde de yayımlanmış kitapları mevcuttur. Ak kitapları, akba yayınlarını daha sonra(Yer yokluğu nedeniyle) sattım ama kara dizi ve Altın kitaplar halen kütüphanemdedir. Bu kitapların kaç adedi orijinal Agatha Christie kitabıdır bilmiyorum. Çoğunluğu bende mevcut. Size bir örnek vereyim. Detektif Mayk Hammer'in yaratıcısı Amerikalı yazar Mickey Spillane'nin 1955 yılına kadar yanlış hatırlamıyorsam 5 adet romanı (Kanun Benim, Öp beni Öldüresiye v.s)yayınlamıştı. Türkiye de o dönemde plastik yayınlardan ve Çağlayan cep kitaplarından 40-50 civarı Mayk Hammer kitabı yayınlandı. Büyük bir kısmının çevirenler tarafından yazıldığı söylentisi vardı.

Vikipedi'den listeye ulaşabilirsiniz.

• 16:50 treni
    tavsiye ederim..
  • 10 küçük zenci en iyi kitabıdır, ama polisiye tutkunları ise diğerlerini de sevecektim, ama hiç birisi 🔟 küçük zencinin yerini tutamaz bana göre, 10

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.