Şimdi Ara

Ağbiler acil bir bakın, Fikirlerinize çok ihtiyacım var

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
573
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi benim kız arkadaşım vardı aileleri tanıştırıdk fakat uyum sağlayamadılar. Kız da sonradan üzüleceğimize baştan üzülelim deyip bitirdi. Ben de yapma etme mücadele edelim dedim. Çok yıprandı psikolojisi bozuldu. İstemiyorum dedi ben de Allah yolunu açık etsin dedim bitirdim. Ama o günden sonra ben vur patlasın çal oynasın. Yeyip içip geziyorum. Hayat devam ediyor modundayım. Tatile yurt dışına çıkacağımı söyledim ortak arkadaşımıza. Benim storylerden görmüş ortak arkadaşımız vasıtasıyla. Tribe girmiş nasıl tatillere gider, yurt dışına, nasıl gezip eğleniyor diye. Hanı benım yerime birini almazdı kolay kolay ıvır zıvır... Bunun amacı ne şimdi? Hem korkup kaçıyor yarı yolda bırakıyor hem de biz hayatımıza devam ediyoruz tribe giriyor. Mücadele ediyorsun seviyor der. Mücadele etmez hayatımıza devam ederiz demek ki sevgisi bu kadarmış der. Bunun amacı nedir

• Üzülmeni, köpek olmanı, ona ihtiyacın olduğunu görmeyi istiyor. Çünkü kendisi öyle hissediyor
  • en iyisini yapmışsın. sevseydi yanında dururdu. onun şimdi zoruna gidiyordur. boşver.
  • Aynısı başıma geldi gram fedakarlık yapmadı ailesine karşı beni desteklemedi tekmeyi koydum çokta mutluyum kardeşim arkana bakma ne insanlar çıkar karşına
  • Hocam en doğrusunu yapıyosun.İlerde daha büyük problemlerde yanında olmaz zaten.Boşver rusya ukrayna devam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.