Herkese Selamlar! Arkadaşlar elimde n11 den satın aldığım - evet gayet ucuzdu - galaxy j1 2016 telefonum var. Telefon ilk geldiğinde üzerinde twrp custom rec vardı. Sorunsuz çalışıyordu. Telefonu update etmek istediğimde ise "Bu telefona yazılım illegal yollarla yüklendiğinden update alamazsın kies yükle bakalım" vs gibi bi hata veriyordu. Bi kaç ay öyle kullandım ama son soft resette telefon açılışta takılıp kaldı. Bende sammobilden orjinal rom yükleyip telefonu açtım. Burda önemli bi ayrıntı telefon J120h. Bundan dolayı tr rom yok. Almanya romunda bile tr dil desteği olmadığını farkedince mecburen arap romu attım. Şimdi telefon açılıp tamammen normal çalışsa bile her şekilde "No network connection" "Ağda kayıtlı değil" hatasıyla hattımı kullanamıyorum. Üstelik ağ ayarlarına girip elle seçmek istediğimde "Bir hata oluştu" mesajı alıp menüye giremiyorum. Otomatik seç deyince kaydedildi diyor ama gene aynı hata.
Buraya kadar yazımı okuyanlara bu noktada teşekkür ediyorum. Bi kaç sitede kernel ve modem yazılımı atılmalı diyor ama öyle dosyalar bulamadım hiç bir yerde. İlgisi, bilgisi ya da fikri olan arkadaşlardan yardım istiyorum. Cevaplar için şimdiden teşekkürler!
Hocam aynısı benim başıma yurtdışı S7 edge ile geldi . Rom kaynaklı bir sorun başka rom kurduk düzeldi . Ama IMEI den dolayı da olabilir . Bi kontrol et
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
korkmaz kardeşim cevabın için çok teşekkürler! Kafamda farklı bi çözüm oluşturdun. Birkaç gün alacak ama, olumlu sonuç alırsam herkesi bilgilendireceğim buradan.