Şimdi Ara

Ağda ki bilgisayarı izleme, kısıtlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ya hu arkadaşlar ev arkadaşım saçma sapan 3 tane dizi izliyor. 3 gün ard arda. ve klasik Türk diziler 3 saat sürüyor. o 3 saat boyunca interneti mahvediyor. diyoruz ki tek tek indir reklamsız izle hem de bizim net keyfimizi rezil etme. Yok onu da dinlemiyor tek tek izliyor son ses. geri kalan 4 kişiden kimse neti kullanamıyor. Ben de onun bilgisasyarını ağ üzerinden kısıtlamak istiyorum. Maalesef ki modemim huawei qos ayarları çok zor beceremedim. Her hangi bi programla onun pcsine girebilir miyim, server , akınsoft tarzı program. Onun bilgisayarına kurmadan girsem iyi olur ağ üstünde ki ip ve mac adresi var.

en kötü o yokken pcsine kurabileceğim gizli bir program var mı ?

bana yardımcı olun 1 aydır neti bize kullandırmıyor arkadaş.

• Bilgisayarlara sabit ip verip modem arayüzünden yapmak daha sağlıklı olur.
    Bilgisayara program yüklediğinizde ne kadar gizli olursa olsun program ekle/kaldır dan baktığında görür zaten. Görmez diyorsanız netlimiter programını kurun ayrıca programı sistem tray den gizlemek için ikinci bir program gerekecek.
    Fazladan bilgisayarınız varsa pfsense gibi firewall sistem kullanabilirsiniz.
    Netcut gibi programlarla interneti direk olarak kesebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S

Bilgisayarlara sabit ip verip modem arayüzünden yapmak daha sağlıklı olur.
    Bilgisayara program yüklediğinizde ne kadar gizli olursa olsun program ekle/kaldır dan baktığında görür zaten. Görmez diyorsanız netlimiter programını kurun ayrıca programı sistem tray den gizlemek için ikinci bir program gerekecek.
    Fazladan bilgisayarınız varsa pfsense gibi firewall sistem kullanabilirsiniz.
    Netcut gibi programlarla interneti direk olarak kesebilirsiniz.

Hocam kesiyorum nac'dan neti ama anlıyor. Net limiteri deneyeyim traydan silmeye gerek yok kuş beyinli ne anlar traydan :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.