Şimdi Ara

Ağda sorunum var lütfen ardımcı olun

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam arkadaşlar ya benim bu hafta başım beladan kurtulmuyor, bizim cafede 16 tane bilgisayar var ve ağda çok ciddi bir sorun var counter sikriteyi bilmeyenimiz yok galiba onu bir birine bağlamaya çalışınca ağ kablonuz takılı değil mesajı geliyor ağ komşularımı sağ tıkladığımda ise ıp adresi bom boş gösteriyor ona sırasına göre ıp adresi atadığımda ise hemen şuan ağ kablonuz takılıdır messajı geliyor ve yarım saat sonrada aynı bilgisayar aynı hatayı verdiği oluyor benim korkum ağda dolaşan bir virüs olması gecen cuma günü 16 bilgisayarada format atım yeni ıp adresi atadık ama gene bu virüsü silemedik
    benim en çok korktuğum şey ise ağda ıp adresi değiştiren yada silen bir virüslü program olmasıdır lütfen yardımcı olunuz teşekurler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HAKKI_IRMAKK -- 28 Mayıs 2005, 19:04:24 >

• kullandığın swich i de belirtseydin aslında iyi olurdu... piyasadaki basit hub lardan kullanıyorsan ağda böyle bir düşme sorunu yaşayabilirsin. kablolarını kablo test cihazıyla kontrol et belki basit bir temassızlık olabilir. eğer iyi bir swich almak istersen fiyat performans açısından sana 3com önerebilirim...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.