Evet aynı çalışma grubundaki xp yüklü makinayı diğerlerinden gizlemek istiyorum.Ağ bağlantılarım tıklandığında o makina gözükmesin,ip yazarak ulaşılsada olur ama aynı isimli çalışma grubunda olsun.Bir iki registry ayarlaması buldum ama onlar xp için değil. Böyle bir reg dosyası varmı yada proğram winxp için.. Teşekkürler
servislerde workstation veya da server servisini durdurunca networkte olupta listede gözükmüyordu
Servislere baktığımda workstation veya server isimli bir kayıt bulamadım, adını tam olarak biliyormusunuz.?
gizlemek istediğimiz, sadece ismini adres çubuğuna girdiğimiz zaman ekrana gelmesini istediğimiz klasör isimlerinin başına "$" işareti koyuyoduk.. acaba gizlemek istediğin bilgisayarın adının başına da "$" işareti koysan halledebilir misin bu işi..?
ör: $PC12
Yok o sadece C, D gibi bilgisayardaki sürücüleri gizliyor.
$ işareti gizli paylaşşımı açar arkadaşlar onu kullanmayınız
aynı çözümü bende istiyorum ya arkadaslar bulamadım bi türlü 2-3 makinayı ağda gizlemek istiyorum ama ağ faaliyetleri kısıtlanmadan... ve aynı şeyi mac icinde yapabilirmiyim bu da önemli lütfen bilen duyan varsa yardımlarınızı bekliyoruz konuyu acan arkadasla birlikte :D
firewall ile bunu yapabilirsin belki isa 2004 te bilgisayar kendinden başkasını göremiyor bende bunu açmak istiyorum ama bulamıyorum 3. parti bi firewall ile bunu sağlayabilirsin belki
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme